2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربران گرامی نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 35588 بازدید | 706 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حساب کاربریم رو حذف کن 

@نی_نی_یار_پنج    

سلام

ایشون می خواهند تعلیق بشن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
لطفا تاپیک من و حذف کنید

این جا حذف نمی کنن ⬅️ همین لینکتون رو شنبه بگذارید توی تاپیک حذف.

⬇️⬇️⬇️

🌈🌈 روزهای زوج 🌈🌈

🟩 شنبه

🟥 دوشنبه

🟪 چهارشنبه

اگر تعطیل نباشه.❗️❗️❗️

ساعت 

۱۰:۳۰ تا ۱۲    🕥 تا 🕛   ⬅️ بازه. 

۱۲ تا ۱۴        🕛 تا 🕑   ⬅️ قفله. 🔒🔒🔒

۱۴ تا ۱۵       🕑 تا 🕒    ⬅️ بازه.

✅️✅️✅️ تاپیک حذف کجاست؟

بالای صفحه

تبادل نظر ⬅️ تبادل نظر ⬅️ مدیر سایت ⬅️ سخن مدیر سایت ⬅️ لینک حذف تاپیک و پست های درخواستی 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خوشگلا این جا تاپیک حذف نیست.

چرا امکانات مناسب برای سایت نمیذارید، هیچ بهبودی ای توی سایت دیده نمیشه،شاید اصلا براتون مهم نیست ای ...

امروز وقتی میخوام پیام رو ویرایش کنم یا حذف کنم مینویسه خطای سرور 

برا شما همینجوریه؟

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
https://www.ninisite.com/discussion/topic/11287081/باردارم-اما-قصد-دارم

سلام

این جا تاپیک حذف نیست امروز بین ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و  14 تا 15 همین لینکتون رو داخل تاپیک حذف بگذارید:

⬇️⬇️⬇️

🌈🌈 روزهای زوج 🌈🌈

🟩 شنبه

🟥 دوشنبه

🟪 چهارشنبه

اگر تعطیل نباشه.❗️❗️❗️

ساعت 

۱۰:۳۰ تا ۱۲    🕥 تا 🕛   ⬅️ بازه. 

۱۲ تا ۱۴        🕛 تا 🕑   ⬅️ قفله. 🔒🔒🔒

۱۴ تا ۱۵       🕑 تا 🕒    ⬅️ بازه.

✅️✅️✅️ تاپیک حذف کجاست؟

بالای صفحه

تبادل نظر ⬅️ تبادل نظر ⬅️ مدیر سایت ⬅️ سخن مدیر سایت ⬅️ لینک حذف تاپیک و پست های درخواستی 

📌 همیشه بالای صفحه سنجاق شده 📌

🟩🟥🟪 لینک حذف تاپیک 🟩🟥🟪

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

خوشگلا این جا تاپیک حذف نیست.

2810