2777
2789
عنوان

کسایی ک دختر ۵ ساله دارن یه سوال دارم میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 36 پست
من جرات نمیکنم یه بازار برم بس بهونه ای چیزا رو میگیره مجبورم یه تکشو واسش بخرم

من هر جاااااا هر جااا میرفتم باید یه چیزی میخریدیم

دقیقا تا ۷ سالگی اینجوری بود ولی الان اصلاااااااا اینجوری نیست

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
دختر من پنج سالشه وضعم همینه، هیچی سر جاش نیست، کشوها رو هر چی جمع کنم باز به هم‌میریزه، عروسکاش همی ...

اره پسرمنم‌عشق کاردستیه.. فقط کافیه چشمش به چسب نواری یا مایع بیفته..بساطشو پهن میکنه دوروزه چسبهاتمومه. منم بعضی وقتها قایم میکنم دیگه

پارسا پسرمامان😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست میگییی😬؟؟

نه خواستم حرصت بدم😄 خودم دوتاشو دارم خواهر

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

بچه تو این سن و سال همینه و اتفاقا درستش هم همینه که فضای جست و جو و کنجکاوی رو بهشون بدی. همین بازی ها و ریخت و پاشها بهشون کمک میکنه رشد کنن و خلاقیت و مهارت حل مساله درشون تقویت بشه و قدرت ذهنی شون زیاد بشه.
از این کارها خسته نشو و اتفاقا خوشحال باش که بچه ات داره رشد میکنه و هوشش زیاد میشه. خدا برات نگهش داره.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.

تو اینجا (https://kidiba.ir/) میتونی سوالت رو بپرسی و جوابهای کاربرهای باتجربه تو نی نی سایت و منابع علمی رو  خیلی سریع ببینی.

در این مورد خواستی ببین مامانا قبلا تو نی نی سایت چیا گفتن.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.