2777
2789
عنوان

کسایی ک دختر ۵ ساله دارن یه سوال دارم میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 36 پست
اررره دختر من هرررر روز وسایلشومیاره میچینه توی پذیرایی ردیففف  منم میزارم بچینه آخرشب باهم جم ...

این ک از بازی سیر نمیشه کوچولو موچواو هم هست وسطشون خاب میره باید بگردم وسطشون پیداش کنم

طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری😓 غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 😊👍
همینن من دوتاشودارم سر کمدم لباس مجلسیامو میپوشن شالام وای نگم برات تو حیاط کفشام 😭😭😭🤣🤣🤣

وای خدا حفظشون کنه ..تو دیگه وضعت خیلی بدتره حتما 🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا حفظشون کنه ..تو دیگه وضعت خیلی بدتره حتما 🤣

من یه گل پسر شیطونم دارم با یه شوهر وسواسی 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

بنام خدا پسر پنج ساله دارم و همینه همیشه ریختو پاش میکنه، همه ی چیزایی که گفتی رو میریزه ردیف میکنه، مو به مو هرچی گفتی انگار پسر منو توصیف کردی

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

دختر من اینا رو داره به اضافه ی اینکه حتی لباس داخل کمدا و ظرفای داخل کابینت ها رو هم میاره فقط لاک و رژ زیاد نمیزنه دم دستش نیست البته شاید اگر بود اونم میزد 

دخترم همه زندگیمه

[QUOTE=280597804]من یه گل پسر شیطونم دارم با یه شوهر وسواسی [/QUOTEواقعا بچه خیلی دردسر داره حالا باباشم وسواس باشه ک دیگه هیچ ..خدا نگهدارشون باشه

دختر من پنج سالشه وضعم همینه، هیچی سر جاش نیست، کشوها رو هر چی جمع کنم باز به هم‌میریزه، عروسکاش همیشه وسط که دارم بازی می کنم، صبح تا شب کاغذ قیچی میکنه کخ دارم کاردستی درست می کنم، قربونش بشم

دختر من اینا رو داره به اضافه ی اینکه حتی لباس داخل کمدا و ظرفای داخل کابینت ها رو هم میاره فقط لاک ...

من جرات نمیکنم یه بازار برم بس بهونه ای چیزا رو میگیره مجبورم یه تکشو واسش بخرم

[QUOTE=280597804]من یه گل پسر شیطونم دارم با یه شوهر وسواسی [/QUOTEواقعا بچه خیلی دردسر داره حالا با ...

ممنون و هم چنین 💙💙

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

عزیزم نگران نباش پسرمنم چهارساله شیطون ب شدت همینایی ک گفتی بعضیاشو پسرم میکنه ولی بهش میگم اسسباب بازیاتو جمه کن میخام جاروبزنم خودش جمع میکنه بهم کمک میکنه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

چجوری براتون طبیعیه خخخخخ من پسرم پنج سالشه حتی کاردستی درست میکنه بعدش جمع میکنه تا بتونه

بازی درمانی میبردمش روی نظم و قانونمندی خیلی تاکید داشتن میگفتن بعدا سن پیش دبستانی و مدرسه به مشکل میخورن 

پسر کوچیکمم ده ماهشه میریزه میپاشه پسر بزرگم کمک میکنه تو جمع کردن وسایل

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️

دختر من ۱۱ سالشه ... دختر بچه ها این بریز به پاش را تا سن  ۸ سالگی دارن   ولی بعدش  بیشتر می‌فهمن و خودشون جمع میکنن و کمتر بهم میریزن

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …

من پسر ۶ساله دارم. تمام این موارد بجز لاک ورژ رو درگیر هستم.نصف عمرشو روی اپن وکابینتا گذرونده😬😁. تازه میره توی کابینت درو‌میبنده میگه اینجا خونمه..خیلی بی نظمه🥴

پارسا پسرمامان😍