2777
2789
عنوان

شوهرم برگشته با کلی پشیمونی

349 بازدید | 9 پست
2روز برگشته پشیمون از خرفاش رفتاراش واذیت من ودخترم نمیدونه چیوارکنه برامون برا دخترم کلی خرید کرده دندونای منو برد جرم گیری وعصب کشی هر روز میبره شام بیرون کلی توجه ومحبت می کنه تصادف کرده15میلیون دیه داده. گوشی 4تومنی شو گم کرده قلبش درد گرفته رفته دکتر گفتن دریچه اش مشکل پیدا کرده همش میره میادمی گه حلالم کن اما دلم خوش نیست ازش هیچ حسی بهش ندارم هیچ محبتش تودلم جا نمی کنه انگار از سنگ شدم
میتونم بدونم مشکلتون چی بود و ایشون چند مدت نبود؟
     قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ای وای باردارم بودی؟چه نامرد تشریف داره شوهرت.زیاد بهش رو نده سر سنگین باش تا حساب کار دستش بیاد
رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
حتما به خاطر همون بیماری قلبش ترسیده.میترسه یه وقت از دنیا بره.به خودش اومده.به نظرم باهاش خوب باش.چون ممکنه چند وقت دیگه ترسش بریزه از بیماریش و کارای بدتر کنه.ولی خب اگه من جای شما بودم جا پای خودمو محکم میکردم.مثلا ازش ماهانه میخاستم یا اینکه کارت حقوقش دست خودم باشه.یا هر چیز دیگه ای که خودت میدونی بهتره
اگر فریاد بزنی به صدایت گوش میدهند و اگر ارام بگویی به حرفت گوش میدهند پس قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را