و اما یه شیرینی خیلی خوشمزه که خودم هم خیلی دوستش دارم هم خیلی درست میکنم
شیرینی بهشتی
روغن جامد 250 گرم
پودر شکر 250 گرم
هل یک قاشق چایخوری
آرد سفید گندم 300 گرم
آرد برنج مرغوب 100 گرم
آرد نخودچی مرغوب 100 گرم
پودر پسته به دلخواه برای تزیین
روغن و چودر شکر رو با همزن خوب بزنید تا سبک بشه بعد هل رو اضافه کنید هر 3 آرد رو با هم الک کرده و به مواد اضافه کنید و ورز بدیدتا خمیررا وقتی گلوله میکنید انسجام داشته و باز نشود
سپس خمیر رو به اندازه یک فندق درشت گرد کرده و در سینی بچینید سپس با ماسوره ساده گرد روش رو نقش بندازید اگه ماسوره نداشتید با آب مرکبات گیر دستی هم میتونید این کار رو کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه ی سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار بدید تا بپزه و در آخر با پودر پسته تزیین کنید
نوش جان