2777
2789
عنوان

ما اگه خدا بخواد میریم مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 37 پست
نمیدونم احساس میکنم منتظر سوغاتی باشن

گزی مسقطی یه چیز اینجوری بیار 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه خواهرام و دختر خواهرشوهرم و پسر جاریم اینارو خریدم چه عیبی داره خوشحال میشن

خب شاید وضع مالیتون خوبه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
من از سال اولی که رفتم مشهد هیچی نیاوردم تا توقع نکنه کسی ازم سفر زیارتیه ما توهمه چی رسم ورسوم اضاف ...

دقیقا

منم فقط مسقطی یا شکلات و..یه چیزای اینجوری برا هر خانواده میارم.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
هفده شهریور خیلی قیمتاش خوبه

نه اونجا بفهمن زواری خیلی گرون میگن بهت ادرس دادم برو سراه ها ببین همون ۱۷ شهریوره خب ولی بگو سراها میخام برم اول سراه ها هستن بعد بازار رضا  اسباب بازی یا عروسکم خواستی بگیری همون پاساژ زیتون بود اشتباه گفتم توی مصلی