2777
2789
عنوان

توروقران بیاید کمکم کنید دیگه بریدم(نامزدم)😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 42 پست
این پسرخیلیی خسته شده بود ازکارپدرومادرم که نمیزارن عقد کنیم هروز یه شرط میزاشتن و این عصبیش میکرد و ...

ای بابا چه سخت.خب مادرپدرت وقتی راضی نبودن چرااین همه سال اذیت کردن اونارو الکی لنگ در هوا نگه داشتن

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان بنطرشما مقصرکیه؟

مقصر شمایین که وقتی نمیخواستین طرفو چرا الکی هی عقدو عقب انداختین.هرکی یه صبرو استانه تحملی داره دیگ.شما خودت باید پافشاری میکردی زودتر عقد میکردین

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
مقصر شمایین که وقتی نمیخواستین طرفو چرا الکی هی عقدو عقب انداختین.هرکی یه صبرو استانه تحملی داره دیگ ...

بخاطراینکه من دبیر شدم وکنکور قبول شدم پدرمادرم باخودشون گفتن دیگه اون نمیتونه باهات ازدواج کنه توباید بایکی بالاترازدواج کنی

بهت بگم اینو وقتی چندین ساله باهمین حتی میگی رابطه هم داشتین باهرکی دیگ ازدواج کنی اینو هیچوقت از ذهنت نمیتونی فراموش کنی‌.دلتنگش میشی و هرروز عذاب میکشی.

😐😐😐 نظر خودت چیه؟ قصد توهین ندارم فقط نظرتو پرسیدم

من نظرم مطمعنم ما مقصریم ولی خونواده من انقدرازاین خونواده متنفرن اصلا چشماشون کورشده میگن این پسرذاتشو نشون داده

بخاطراینکه من دبیر شدم وکنکور قبول شدم پدرمادرم باخودشون گفتن دیگه اون نمیتونه باهات ازدواج کنه توبا ...

خیلی کارتون زشت بوده شما قبل اینک دبیر بشید به اونا قول عقد دادین.حالا که یه دبیر شدین میگن دختر نمیدیم😑خوبه دکتر نشدی پس

خیلی کارتون زشت بوده شما قبل اینک دبیر بشید به اونا قول عقد دادین.حالا که یه دبیر شدین میگن دختر نمی ...

بخاطاینکه ازروز اول شرط گزاشتن کافه قلیونشوجمع کنه وجمع کرد ولی باززدبخاطراین خیلی عصبانی شدن

۵سال باهمیم واقعا راست میگی؟😭

اره عزیزم خب سخته واقعا.منک یه لحظه هم نمیتونم بدون کسی که دوسش دارم این زندگیو تحمل کنم.اونم ما دخترا که اینقدر وابستگیمون زیاده.شمارو نمیدونم درچه حد دوسش داری

حالابنظرتون من باهاش برم؟

کجابری فرار کنی؟نه بابا از این کارا نکنی دیوونگیه