2777
2789
ﻣﺎﻝ ﻣﻨﻢ A5 ﻣﻴﮕﻢ اﺯ ﺷﻤﺎ ﻋﻜﺴﺎ ﺩاﺧﻞ ﺣﺎﻓﻆﻪ ﮔﻮﺷﻲ ﻣﻴﺮﻩ ﻳﺎ ﺭﻡ?
ﭼﺮا ﻣﻦ ﺷﻜﺴﺖ ﻋﺸﻘﻲ ﻧﻤﻲ ﺧﻮﺭﻡ! ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﻳﻜﻲ اﺯ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﺷﻜﺴﺖ ﻋﺸﻘﻲ ﻣﻨﻮ ﺧﻮﺭﺩﻳﻦ 😢😢😢 (ﻗﺎﺗﻞ ﺯﻧﺠﻴﺮﻩ اﻳﻴﻢ)
سامسونگو نمیدونم من تلوزیون و گوشیم هردو سونی هست با همسان ساز گوشیم وصل میشم ب صفحه آینه تلویزیون
موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با کابل وصل کن بعد حتما قفل گوشیتو بازکن اگه اون بالا علامتی اومد گزینه روشن کردن رو بزن
***پیشاپیش ۱۰ دی. تولد من و عشقم مبارک. خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم. دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم....***
ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻭﺩﻳﻮ ﻳﻪ ﻋﻜﺲ ﺗﻠﻮﻳﺰﻳﻮﻥ ﻣﻴﺎﺩ اﻭﻧﻮ ﺑﺰﻧﻲ ﺩﻭﺻﻞ ﻣﻴﺸﻪ
ﭼﺮا ﻣﻦ ﺷﻜﺴﺖ ﻋﺸﻘﻲ ﻧﻤﻲ ﺧﻮﺭﻡ! ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﻳﻜﻲ اﺯ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﺷﻜﺴﺖ ﻋﺸﻘﻲ ﻣﻨﻮ ﺧﻮﺭﺩﻳﻦ 😢😢😢 (ﻗﺎﺗﻞ ﺯﻧﺠﻴﺮﻩ اﻳﻴﻢ)
این گوشی اسکرین میررینگ نداره. حالا نمیدونم با نرم افزار دیگه ای میشه وصلش کرد یا نه. ولی مسلما خود گوشی نداره. من نوت 4 داشتم. راحت وصل میکردم. شوهرم a5 داره نمیتونه.
تا ۱۴۰۰ با محمد جواد و محمد باقر و محمد حسین. چیکار کنم دیگه پسر دوستم. خدا ایشالا بهم عطا کنه
البته من از طریق وای فای گفتم. نه از ریق کابل. با کابل بزنی تو بخش usb خودش وصل میشه دیگه
تا ۱۴۰۰ با محمد جواد و محمد باقر و محمد حسین. چیکار کنم دیگه پسر دوستم. خدا ایشالا بهم عطا کنه