2777
2789
عنوان

امشب برای دختر بزرگم لباس عید خریدم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4170 بازدید | 140 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان عالیه مبارکش باشه

ممنون....به نظرتون گت پایین شلوارش رو باز کنم؟

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
الهیییییییییییییییییی چه نازه مبارکش باشه نازخانوم

ممنون.....عزیزم به نظرتون گت پایین شلوارش رو باز کنم؟ 

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

مبارکه بسلامتی و دل خوش بپوشه 

منم چنتا تیکه واسه دخترم گرفتم بزارم عکسشونو ؟ خودم هیچی نگرفتم ولی واسه دخترم گرفتم 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
مبارکه بسلامتی و دل خوش بپوشه  منم چنتا تیکه واسه دخترم گرفتم بزارم عکسشونو ؟ خودم هیچی نگرفتم ...

اره بذار من ببینم .....خیلی دوست دارم

راستش پایین شلوارو دقت نکردم عزیزم 

آها ....از این گت دارهاست.....(با کش جمع شده).....حالا ساده قشنگه یا همین جور گت دار

همین جوری اش هم شیک بود حقیقتا خوشم اومد  اما اگر خودش راحت نیس باز کن ، اینو از خودش بپرس و ب ...

ممنون ....سلامت باشی خودش خوشش اومد....ولی تا پوشید دختر کوچیکم بهش گفت شبیه پسرا شدی😅

البته خب ۴ سالشه ولی زیادی نظر میده😁

اینو که گفت دختر بزرگم یکم رفت تو هم.....بهش گفتم اگه دوست نداری کش پایینش رو باز کنم برات.....

ن همینجوریشم قشنگ بود عزیزم یه مدت اینجوری میتونه بپوشه بعد برا تنوع میتونی باز کنی

اره خودمم گفتم یه مدت بپوشه بعد برای تنوع باز کنم

دختر کوچیکم بهش گفت شبیه پسرا میمونه لباست.....😅

اینم قیافه ش رفت توهم😄

این سه تا رو گرفتم یه کراپ و لباس خونگی و جوراب شلواری و کیف هم مونده 😵‍💫😵‍💫😵‍💫🫨🫨🫨

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
2810