2777
2789
دخترم ۵ روزی میشه که تب شدید داره که تا ۴۰ درجه هم میرسید بردمش دکتر خداروشکر تبش قطع شده ولی از دیروز اسهال شده طوریکه یه چیزی میدم یه ساعت بعد دفع میکنه و خیییلی آبکیه.اصلا اشتها هم نداره.یه هفتست لب به غذا نزده با اینکه هر روزم غذا جدید درست میکنم براش.دخترم تازه رفته تو ۱۲ ماه.لطفا هرکی تجربه داره راهنمایی کنه.ممنون
ممکنه بخاطردارویی که دادی باشه تو بروشور داروهاش بخون ببین عوارضش اسهال هست ؟؟ بهش غذای سبک بده میوه هم فقط سیب کته ماست بهش بده دوغ کفیر هم خیلی خوبه انشالله خوب میشه کم کم اشتهاش بر می گرده
هلوی تابستونی من ، نیکا ی عزیزم ۹ مرداد ۹۶ زمینی شد 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علایمی که میگین بسیار شبیه ویروش گوارشی هست گاسترو شده احتمالا باید صبر کنین تا اشتهاش برگرده فقط با تمام قوا جلوی کم اب شدن بدنشو بگیرین
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
اب و پودر او ار اسو قطع نکن سبزیحات نده سوپ نده فقط کته با ماست شیرین و گاهی هم یک قاشق مرباخوری عرق نعنا. و توی کته اش هویج پخته و سیب زمینی. میوه موز و سیب . و چون اسهال داره مولتی ویتامین ندید چون تشدید میکنه اسهالشو. و گوجه فرنگی اسهالشو تشدید میکنه.ندید. فعلا چون تب داشته اشتها نداره. هیچ نوع گوشت پخته ندید. انشاالله زود خوب بشه. ولی اگه بند نشد جتما ببرید دکتر. چون هوا گرمه و بدنش کم اب نشه.
2810