2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در حد یه روفرشی چیزی مکت باشه خوبه 

اسی مبل تو دیوار سهر ما خیلی ارزونه البته فروشگاه نو ن دست دوم خواستی عکس میفرستم برات ن موکتم نگیر سرامیک قشنگه یا الان فرشینه اومدهذنمیدونم همچین چیزی خیلی ارزونه مثلا پونصد بیشتر نیست از اونا بخر عکس اونارم دارم خواستی میفرستم

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
ن ما بدبختیم ک جهاز خریدیم اینا احساس خوشبختی میکنن همه چیو بندازن گردن پسر احساس زرنگی دارن😐

دقیقا حس زرنگی دارن... باید فقط با منطقه خودشون ازدواج کنن تو تهران کدوم پسری میتونه اول زندگیش حداقل سه میلیارد پس انداز داشته باشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اسی ما ترکا رسم داریم اقوام کادوی روجهازی میدن شما ندارین این رسمو؟ مثلا جاروبرقی منو داییم خرید یک ...

چه رسم قشنگی

تازه کمکم میشه

نه ما این رسمو نداریم

تازه الان انقدر همه چی گرونه نمیشه یکی دیگه بیاد بگه من میخرم

کاربری دست دونفره ))
دقیقا حس زرنگی دارن... باید فقط با منطقه خودشون ازدواج کنن تو تهران کدوم پسری میتونه اول زندگیش حداق ...

برای همینه سیستانی ها و بلوچا جدا از اعتقادات انقدر کم با هم ازدواج میکننا . ما سیستانیا نصف میکنیم تقریبا مخارجو  ولی بلوچا همه گردن پسره 

پسرم دنیامه❤
اسی اینه شمعدونم نگیر به نظر من خودمم نگرفتم 

اون که از قدیم با داماد بوده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
چه رسم قشنگی تازه کمکم میشه نه ما این رسمو نداریم تازه الان انقدر همه چی گرونه نمیشه یکی دیگه بیا ...

اره خیلی رسم خوبیه یجور کمکه درسته قرار جبران بشه اما تو اون برهه کمک خییلی بزرگیه به عروس

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
2810