2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مشت فک فامیل گدا داریم عقب افتادنم که اره رف بعد چند وقت دگه تازه بخوام همین وسایلارو به زور بخر ...

اسی ما ترکا رسم داریم اقوام کادوی روجهازی میدن شما ندارین این رسمو؟

مثلا جاروبرقی منو داییم خرید یک میلیون سال ۹۴ یا پول یه سرویس قابلمه رو یه دایی دیگم داد سماورمو عمم خرید

چرخ خیاطیمو خواهرم خرید  و بقیه فامیل درجه یک همینطور

همشونم یا پولشو حساب کردن یا خودم رفتم انتخاب کردم مامان منم واسه بچه های اونا میخره

مثلا سر خواهر بزرگم داییم لباسشویی خرید یه داییم جارو برقی یه داییم اجاق گاز یه داییم سرویس قاشق چنگال

مثلا یکی میگه من پتوهاشو میخرم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
شما دخترایی ک رسم دارین جهیزیه رو بگیرین با عرض پوزش خیلی بدبختین ینی چی ک دختر باید بگیره وظیفه مرد ...

چه بی انصافین شما.. تو منطقه شما واقعا پسرا بدبختن طبق گفته خودتون.. هم عروسی بگیرن( حدود ۳۰۰ تومن حداقل) هم ماشین( حداقل ۳۰۰ تومن) هم جهاز ( حداقل ۳۰۰ تومن) هم خونه( حداقل ۲ میلیارد) 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
این شهر به پسرای میلیاردر نیاز داره🤣🤣

😅

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
چه بی انصافین شما.. تو منطقه شما واقعا پسرا بدبختن طبق گفته خودتون.. هم عروسی بگیرن( حدود ۳۰۰ تومن ح ...

ن ما بدبختیم ک جهاز خریدیم اینا احساس خوشبختی میکنن همه چیو بندازن گردن پسر احساس زرنگی دارن😐

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
اره دیگه وسایل بزرگارو داماد میگیره

خب چیارو قرار بخره؟

2810