2777
2789
من درست صحبت کردم شما دوست داری برو هزینه همه چیو بده کسی جلوت رو نگرفته فقط وظیفه دختر نیست که جهیز ...

معمولا ادما با عرف پیش میرن اگه به قانون باشه فقطو فقط ضروریات زندگی با پسره

ضروریات هم میشه یه تی وی یه فرش یه یخچالو گاز با یه دست قابلمه و بشقابو قاشق بقیه اش از نظر قانون تجملاته

بعدم نمیشه به خواستگار گفت طبق قانون همه چی با توعه من با لباسای تنم میام خونت میگه برو به سلامت کسی که رسم شهرش این فرق داره با بقیه شهرا

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر من اگه خانواده ای اعتقاد به دادن جهیزیه نداره نباید اعتقادی به مراسم عروسی و طلا و تجملات داشته ...

همووووون بعضیا خیلی پر توقع هستن زن و مرد باید با کمک هم یه زندگی تشکیل بدن ن مرد به تنهایی 

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
اره گلم فقط ضروریارو میخرم اصلا موارد مثل ابیوه گیری و پلوپز اینا مهم نیس برام

اصلا خریدن این چیزا اشتباهه

ابمیوه خواستی برو بخر بخور... 

فقط مخلوط کن خیلی به کار میاد

آبی به رنگ احساس من💙
معمولا ادما با عرف پیش میرن اگه به قانون باشه فقطو فقط ضروریات زندگی با پسره ضروریات هم میشه یه تی ...

این شهر به پسرای میلیاردر نیاز داره🤣🤣

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
بنظر من اگه خانواده ای اعتقاد به دادن جهیزیه نداره نباید اعتقادی به مراسم عروسی و طلا و تجملات داشته ...

دقیقا همینطوره اینورا رسم نیست دختر جهیزیه بگیره در عوض از پسر هم توقع آنچنانی نیست هرچقدر در توانش باشه ولی بابای عروس همون ی تیکه طلایی هم ک برای دختر میگیره رو ی چیز کوچیک نمیگیره 

استاتر اگر اصفهانی ادرس قرض الحسنه بدم بهت به کسایی که عقدن چند تیکه وسیله برقی یا یه وام بدون سپرده میدن

البته عقد زیر ۱۲ ماه

خدایا مرسی که جواب ازمایش پدر و مادرم نرمال  شد.(قانون جذب)
فارس

من کرجم

همسرم ۵ تا وسیله بزرگ رو میخره به اضافه خرید خونه و‌گرفتن عروسی و سرویس طلا 

رسم ما کلا بین ۴ تا ۵ تا وسیله اس که داماد ب عنوان شیربها بخره

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
ن اینکه حالا شما پسر مردم رو رو سرتون میزارید😂

قرار نیست بزاریم رو سرمون ولی افتخاره برامون ک اگ خونه برا اونه وسایلش هم از ماست احساس شریک بودن نیکنیم ن اماده خور بودن

اسی از میز ناهار خوری، ماکروفر (اگه به کارت نمیاد)، سرخ کن، اینا بگذر، من گرفتم اصلا به کارم نمیاد ...

اره کلا اینارو حساب کتاب نکردم چون مصرف زیادی نمیشه

کاربری دست دونفره ))
2810