2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووووف خدا

شما دخترایی ک رسم دارین جهیزیه رو بگیرین با عرض پوزش خیلی بدبختین ینی چی ک دختر باید بگیره وظیفه مرده ک هزینه زندگی رو پرداخت کنه دختر هم میتونه ی تیکه طلا رو بگیره ک کمک بشه ماها دخترامون وظیفه جهیزیه گرفتن ندارن فقط ی تیکه طلا میگیرن لباس و این چیزا هم کلا با داماده تازه خیلی از پسرامون علاوه ب اینکه از اول کار میکنن و برای ازدواج و وسیله گرفتن آماده میشن خونه و ماشین هم دارن عروسی آنچنانی هم میگیرن

خانوما اقساط وام ازدواج چه قدره ماهی؟

۱۲۰ تومنی

۱ میلیون و نود هزار تومن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بابا استاتر نخواست بدونه شما یخچال بوش داری یا الجی که

سوال و حرفش خیلی واضح 

تو امضاتون بنویسید شما همه وسایلتون ماااارک دیگه

خدایا مرسی که جواب ازمایش پدر و مادرم نرمال  شد.(قانون جذب)
این گرونی ها روی داماد هم هست دیگه  طلا بخره ، عروسی بگیره ، ماشین بگیره ، خونه پیدا کنه ،&nbs ...

دقیقا واسه دامادم کلی خرج داره یه خرید عقد بخواد بره باید راحت چهل میلیون تو جیبش باشه حالا غیر از طلا 

یه لباس مجلسی درستو حسابی الان چندمیلیونه طرف بخواد دوتا مانتو شلوارو شالو کیفو کفشو این چیزام برداره حالا لوازم ارایش به کنار کلی پولشه 

هزینه محضر

طلا خونه چهارپنج تا جنس از جهیزیه هزینه جشن عروسی و اینه شمعدون لباس عروس ک کلی خرج ریزو درشت دیگه 

یه دسته گل الان کوچیکترینش پونصد تومنه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
شما دخترایی ک رسم دارین جهیزیه رو بگیرین با عرض پوزش خیلی بدبختین ینی چی ک دختر باید بگیره وظیفه مرد ...

کدوم شهری

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من اطرافم هر کی ایرانی خرید بد بود.. البته وقتی با بوش مقایسه میشن بد هستنا در حالت کلی شایدم بد نبا ...

نه اصلا بد نیستن تازه الان ک تحریمیم ایرانی بهتره خارجیه ک معلوم نیست چینی هست نیست فیک با مارک اصل زیاد میفروشن🤭مگر دیگه اسم برند مهم باشه محص کلاس🤭🤭

اصلا موندم جواب کیو بدم غش کردم 

اشتباهت اینکه اینجا سوال میکنی هرکس عقده هاو نداشته هاشو میگه

مثلا طرف میگ وای فلان چیز ۱۰ تومنی مگ داریم اصلا؟ان‌گارهمه توقصر با بهترین وسایل دارن زندگی میکنن‌‌‌..

شما خورد خوردباکمک اقاتون اول از ضروری ترین چیزاشروع کن 

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏
آخه اصلا وظیفه پدر عروس نیست جهیزیه بخره، ایرانیا کم کم مد کردن. من یه زمانی تو عقد واسه نفقه شکایت ...

از نظر قانونی شما درست میگی 

ولی از نظر موقعیت الان و خرج های کمر شکن و ازدواج نکردن جوون ها،خونواده ها حاضرن واقعا از جیب ضرر هم کنن ولی بچه هاشون سر و سامون بگیرن

2810