2777
2789

دختر داییم خریده. یخچال هیمالیا ۲۰

ماشین ظرف و لباس هر کدوم ۱۶ مارک کندی هستن و من دارم عالیه

برقی های ریز یه جا ۲۵

تی وی ۱۵

فرش ۱۲

سرویس خواب و مبل و غذاخوری راحتی و مدرن خریده چوب ندارن همگی ۵۰

خورده ریزارم حساب کنی بالای ۴۰ نمیشه دیگ. با ۲۰۰ هم میشه جمع کرد

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای مبل خیلی مهمه ،خوب نباشه دو سال دیگه نمیتونه تعویضش کنه که ،ده تومنم ریخته دور 

اونقدرم افتضاح نیست ک بخواد دوسال دیگ بندازه دور

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
مبل ده تومنی وجود داره واقعا🤔

بله دارم 

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
ما خودمون ۱۵ ساله امرسان داریم خاهرم الکترو استیل خالم پارس .سالم 

من اطرافم هر کی ایرانی خرید بد بود.. البته وقتی با بوش مقایسه میشن بد هستنا در حالت کلی شایدم بد نباشن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
یخچال کوچیک هتلیا پارسال ۱۰ تومن بود

میدونم اون یخچال قدیمیهارو میگم که یه جایخی کوچیک داشت و برفک هم میزد  باید هرچن وقت یدفعه تمیزش میکردیم البته فک کنم بشه با یه هزینه بالاتر یه چیز بهتر گرفت که برفک هم نزنه 

این گرونی ها روی داماد هم هست دیگه  طلا بخره ، عروسی بگیره ، ماشین بگیره ، خونه پیدا کنه ،&nbs ...

آخه اصلا وظیفه پدر عروس نیست جهیزیه بخره، ایرانیا کم کم مد کردن. من یه زمانی تو عقد واسه نفقه شکایت کردم شوهرم گفته بود بیاد زندگی کنه نفقه میدم. واسه شوهرم حکم رفت که یه خونه در شان عروس با وسایل آماده کنه اگه نرم نفقه نمیرسه 

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
خیلیه ندارم

عزیزم ی لیست ازوسیله هابگیری بگیر قیمتشونو دربیارحساب کن اگ واقعا نمیتونی بعضیاشون حذف کن...پلوپز.سرخ کن.چای ساز اینا ازصروری هانیستن نتونستی حذف کن....نمیگم ک بدردنمیخورنا ن ولی میتونی حذف کنی چیزای ک واقعا لازمه بخری

2810