2777
2789
اسی کدوم وسیله هارو داماد باید بخره این خیلی تو هزینه تاثیر داره

فعلا معلوم نیس 

دارم یه براورد کلی میکنم

نمیشه حالا حالاها هیچی بگیرم دستم تنگه

کاربری دست دونفره ))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی خچال ارزون میشه ۱۵ تومن

ی لباسشویی مارک ابرانی اتوماتیک ۱۲

ی تی وی ایرانی ۱۰

گاز صفحه ای ۳ تومن

ب جای فرش میتونی خونه موکت کنی حدود ۱۰ تومن

ی مبل ارزون ۱۰ تومن

ی سرویس خواب ارزونم ۱۰ تومن

۲۰ میلیونم وسایل اشپزخونه 

شد ۸۰

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏
واقعا دیگه الان خیلی زوره همه چی رو پدر عروس بخره. من واسه جهیزیه آسیاب مخلوط کن گرفتم 140 تومن الان ...

این گرونی ها روی داماد هم هست دیگه 

طلا بخره ، عروسی بگیره ، ماشین بگیره ، خونه پیدا کنه ، 

اینطوری حساب کنیم برای خانواده ی عروس خیلی کمتر درمیاد 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
وسایل خونتو ارزون اما ست و یکرنگ بگیر ک شیک باشه مبلتو از همین ده تومنیا مثلا بقیه چیزاتم همینجور ار ...

وای مبل خیلی مهمه ،خوب نباشه دو سال دیگه نمیتونه تعویضش کنه که ،ده تومنم ریخته دور 

شوخی میکنی دگه

عزیزم حساب کن هر چیزی میخوای سرچ کن ارزون ترین از سایتش انتخاب کن جمع بزن درمیاد هزینه‌

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
خیلیه ندارم

عزیزم یخچال دوقلو بخر خییلی جادار ترم هس

یااز این بالا پایین های اسنوا اونم خیلی جاداره

ظرف و‌ظروف اضافه نخر من چینی ۱۸ نفره خریدم ارکوپال ۱۲ نفره خیلی پشیمونم

کم بخر چند دست از هرچیزی نگیر

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
یخچالو اتفاقا باید بهترین برند بخره.. یخچالای ایرانی یا آب از زیرش راه میفته یا برفک میزنه یا بعد یس ...

ما خودمون ۱۵ ساله امرسان داریم خاهرم الکترو استیل خالم پارس .سالم 

ظرف شویی اینا نخواستم خدا

منم ظرفظویی نخریدم ولی پشیمونم الان حتی چرخ خیاطیم نگرفتم

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

ببین اصلی ها را بخر.یه سری چیزا را کلا نخر

مثلا میز نهار خوری نخر

سوفله خوری نخر

یه غذا ساز چند کاره بخر دیگه اب میوه گیری و اسیاب و اینا نخر

لازم نیست چند دست قابلمه بخری یا چندین نوع ظروف پذیرایی

بوفه نخر و وسایل داخلش نخر

اگر گاز فر میخری توستر و ماکروفر و سولاردوم نخر

خدایا مرسی که جواب ازمایش پدر و مادرم نرمال  شد.(قانون جذب)
2810