2777
2789
آخه اصلا وظیفه پدر عروس نیست جهیزیه بخره، ایرانیا کم کم مد کردن. من یه زمانی تو عقد واسه نفقه شکایت ...

درسته وظیفه نیست . ولی تهیه جهیزیه توسط داماد هم در حد وسایل ضروری هست. نه دیگه چیزی مثل ماشین ظرف شویی یا وسایل تجملی . 

من اینطور شنیدم 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
شما دخترایی ک رسم دارین جهیزیه رو بگیرین با عرض پوزش خیلی بدبختین ینی چی ک دختر باید بگیره وظیفه مرد ...

ببخشید درست صحبت کن بدبختی چیه حالا چون شما رسم ندارین بقیه بدبختن بعدشم خیلی خودخواهین مگ داماد بیچاره هم سر گنجه ک هم خونه بخره و بسازه هم جهزیه بده ؟

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اطرافم هر کی ایرانی خرید بد بود.. البته وقتی با بوش مقایسه میشن بد هستنا در حالت کلی شایدم بد نبا ...

خارجی هم خوب نیستا ما یخچالمون الجی خراب شد گفتن اگه بُردش خراب شده باشه دیگه پیدا نمیشه باید بندازیش دور حالا خداروشکر از اون نبود مشکلش

ایرانی حداقل تعمیر میشه 

پسرم دنیامه❤
آخه اصلا وظیفه پدر عروس نیست جهیزیه بخره، ایرانیا کم کم مد کردن. من یه زمانی تو عقد واسه نفقه شکایت ...

دقیقا ماها اصلا دختر جهیزیه نمیگیره اگه خواست میگیره نخواست اصلا اجباری نیست مثلا خودم رخت خواب مهمون رو گرفتیم و ی تیکه طلا بقیش با شوهرم بود با این وجود ک ۲۳سال بیشتر نداشت شوهرم ماشین داشت یخچال و ماشین لباسشویی رو هم گرفته بود مونده بود بقیه چیزا

عزیزم حساب کن هر چیزی میخوای سرچ کن ارزون ترین از سایتش انتخاب کن جمع بزن درمیاد هزینه‌

اره گلم اینجور بهتره 

گفتم سرانگشتی ببینم بچها سایت خبر دارن یانه

کاربری دست دونفره ))
اصلا موندم جواب کیو بدم غش کردم 

یخچال ۱۲ تومنی اسنوا هم داریم

یخچال ۱۵۰ میلیونی الجی ام داریم

نگران نباش جهیزیه جور میشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اشتباهت اینکه اینجا سوال میکنی هرکس عقده هاو نداشته هاشو میگه مثلا طرف میگ وای فلان چیز ۱۰ تومنی مگ ...

دقیقا میخوان بگم ما مبلامون گرون و لوکسه مبل ده تومنی ندیدیم😐

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
شما دخترایی ک رسم دارین جهیزیه رو بگیرین با عرض پوزش خیلی بدبختین ینی چی ک دختر باید بگیره وظیفه مرد ...

دارن که میگیرن عزیزم .

اکثریت پسر ها الان همچین شرایطی ندارن و خانواده ها تا حدی باید کمک کنن

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
عزیزم ی لیست الوسیله هایبوری بگیر قیمتشونو دربیارحساب کن اگ واقعا نمیتونی بعضیاشون حذف کن...پلوپز.سر ...

فقط موارد ضروریو میخوام

پلوپز اینا کلا حذفه وگرنه دگ هیچی

کاربری دست دونفره ))
ببخشید درست صحبت کن بدبختی چیه حالا چون شما رسم ندارین بقیه بدبختن بعدشم خیلی خودخواهین مگ داماد بیچ ...

اخه مردم پسرشونو از تو جوب پیدا کردن واسش زحمت نکشیدن

ولی دخترشون لای پر قو بزرگ شده و کم تر از گوچی و‌ویکتوریا سیکرت نپوشیده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
از نظر قانونی شما درست میگی  ولی از نظر موقعیت الان و خرج های کمر شکن و ازدواج نکردن جوون ها،خ ...

من خودم پول داشتم دادم همسرم واسه ساخت خونه، سال 95 فقط 9 تومن جهیزیه گرفتم در حد نیاز. مث برقیا و قابلمه و اینا

ولی اطراف میبینم هرچی پدر عروس بیشتر میخره خونواده داماد طلبکارتر میشن. زور داره واسه آدم که وظیفه بنده خدا نیست ولی... 

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
ببخشید درست صحبت کن بدبختی چیه حالا چون شما رسم ندارین بقیه بدبختن بعدشم خیلی خودخواهین مگ داماد بیچ ...

من درست صحبت کردم شما دوست داری برو هزینه همه چیو بده کسی جلوت رو نگرفته فقط وظیفه دختر نیست که جهیزیه بده تو هیچ یک از قانون های کشور هم لحاظ نشده ک عروس باید حتما جهیزیه بده ولی قانونه ک مرد تمام هزینه زندگی رو بده

فعلا معلوم نیس  دارم یه براورد کلی میکنم نمیشه حالا حالاها هیچی بگیرم دستم تنگه

خب مگه صحبت نکردین تو بله برون؟چون معمولا یه سری از وسیله های بزرگ جهیزیه رو داماد میخره

مثلا شوهر من یخچالو لباسشویی و دوتا فرش تلویزیون میز تلویزیونو خرید بقیه اشو ما خریدیم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
اخه مردم پسرشونو از تو جوب پیدا کردن واسش زحمت نکشیدن ولی دخترشون لای پر قو بزرگ شده و کم تر از گوچ ...

همووووووون نمیدونم اینا میخوان شریک زندگی بشن یا پسر مردم و تیغ بزنن

خب نمبشه فعلا نرین سر خونه زندگیتون ؟ عروسی حیفه بگیر حتما ،وسابل خونه هم میشه با کادوی عروسی بخری و ...

یه مشت فک فامیل گدا داریم

عقب افتادنم که اره رف بعد چند وقت دگه تازه بخوام همین وسایلارو به زور بخرم

کاربری دست دونفره ))
2810