2777
2789
چه ربطی داره  شما یه چی ارزون ولی بی کیفیت رو شاید میخری  ما نمیخریم خب ،حتی اگه مبل ندا ...

عزیز من مبلام رو جهازمه و جنس ترک هست اما کسایی ک ندارن یعنی رو صندوق چوبی میشیننن شعور هم خوبه یکم باشه تا انقد توهین  نکنیم و بعضیار و حقیر نکنیم باشه شما ارزون نخر مگ من کاری ب شما دارم بعدشم یجوری میگین مگ ده تومنی داریم انگار تا حالا ندیدید 

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
چه ربطی داره  شما یه چی ارزون ولی بی کیفیت رو شاید میخری  ما نمیخریم خب ،حتی اگه مبل ندا ...

حتما اگه یه بیچاره نداشت مبل خوب بخره ارزونشو خرید پشت سرش میشینید میگید واه واه طرف و دیدی چارتا صندوق چوبی خریده بهشون میگه مبل 

براتون متاسفم که انقدر حقیرانه به بقیه نگاه میکنید

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز من مبلام رو جهازمه و جنس ترک هست اما کسایی ک ندارن یعنی رو صندوق چوبی میشیننن شعور هم خوبه یکم ...

من پرسبدم مدل مبل شما چیه اونوقت ؟

پست قبلیتون از کلاس گذاشتن دم میزنید که 😂

به هیچ شخص توهین نکردم ،تولید کننده وجدان نداره میره مبل بی کیفیت تولید میکنه ،چهار نفر هم به هوای اینکه ارزونه میخرن 

من از شما بهتر میدونم داخل مبل ده تومنی چی هست 

مگه پشتی چه ایرادی داره ،پشتی سنتی بزارن با سه تومن ارزشش بیشتره تا مبل ده تومنی ،نظر من این بود نه اینکه مبل خودم ترک و فلان 

حتما اگه یه بیچاره نداشت مبل خوب بخره ارزونشو خرید پشت سرش میشینید میگید واه واه طرف و دیدی چارتا صن ...

برا خودت متاسف باش شما 

لازم نکرده در مورد شخصیت من نظر بدی شما 

حد خودتو بدون لطفا 

برو رو مبل ترکت لم بده شما، نگران بقیه نباش

من پرسبدم مدل مبل شما چیه اونوقت ؟ پست قبلیتون از کلاس گذاشتن دم میزنید که 😂 به هیچ شخص توهین نکر ...

نه مدل نپرسیدید اما گفتی شما مبلت صندق چوبیه و اینا....خواستم بکم من مبلم ارزون نیست ک بخوام از ارزون حمایت کنم اما دختر خالم پول نداشت مبل ده تومنی خرید هم قشنگه هم اونقدریم ک شما داری میگی افتضاح نیست

برا خودت متاسف باش شما  لازم نکرده در مورد شخصیت من نظر بدی شما  حد خودتو بدون لطفا  ...

باشه حالا حرص نخور ن من مبلام ده تومنیه از اونا ک شما میتونی بشینی مسخرش کنی

نه مدل نپرسیدید اما گفتی شما مبلت صندق چوبیه و اینا....خواستم بکم من مبلم ارزون نیست ک بخوام از ارزو ...

من به مبل شما جسارت نکردم😐 گفتم شاید شما وسایل ارزون و بی کیفیت رو میخرین ولی یه عده نه ،جملم کلی بود ،اونم بخاطر حمایتتون از مبل ده تومنی ، وگرنه بازار مبل دو ساله افتضاح شده ،همون مبل ده تومنی دو سال پیش جز خوبا حساب میشد

روزتون خوش

من به مبل شما جسارت نکردم😐 گفتم شاید شما وسایل ارزون و بی کیفیت رو میخرین ولی یه عده نه ،جملم کلی ب ...

روز شمام خوش

چه بی انصافین شما.. تو منطقه شما واقعا پسرا بدبختن طبق گفته خودتون.. هم عروسی بگیرن( حدود ۳۰۰ تومن ح ...

اصلا اینطور نیست که ما همه چیز بخوایم ازش درحد توان پسر هست بعدم پدر عروس اون ی تیکه طلایی ک برای عروس میگیره اصلا کوچیک نیست

چقدرم شوهرای امثال شما بهتون افتخار میکنن تو همین نی نی سایت هم ثابت شده😂

همون شوهر تو به تو افتخار میکنه برا هشتاد ملیون جمعیت ایران کافیه

ن ما بدبختیم ک جهاز خریدیم اینا احساس خوشبختی میکنن همه چیو بندازن گردن پسر احساس زرنگی دارن😐

پسرای اینطرف با این شرایط بازم ازدواج میکنن خیلیم خوشحالن ولی شماها به خواستگار بگین جهاز نمیگیریم ببین بازم میاد خواستگاریت یا ن پسرای اینجاهم میتونن برن ی دختر بگیرن ک جهیزیه بده اجبار ک نکردن حتما با این شرایط زن بگیرن ک

پسرای اینطرف با این شرایط بازم ازدواج میکنن خیلیم خوشحالن ولی شماها به خواستگار بگین جهاز نمیگیریم ب ...

خب الان ک چی داری همه تلاشتو میکنی بگی ما بدبختیم؟اوکی شما درست میگی ما بدبخت تو سری خور شوهرامونم نمیخوان مارو خیالت راحت شد؟بیخیال میشی یا ادامه داره

همون شوهر تو به تو افتخار میکنه برا هشتاد ملیون جمعیت ایران کافیه

من به هشتاد میلیون نفر کار ندارم همین ک شوهرم بااین شرایط باز انتخابش من بودم افتخاره برام شما میگفتی من جهاز نمیگیرم ببین بازم می اومد خواستگاریت یا ن

من به هشتاد میلیون نفر کار ندارم همین ک شوهرم بااین شرایط باز انتخابش من بودم افتخاره برام شما میگفت ...

من این حرف و نزدم کاربز دیگه ای گف اما افرین احسنت شما رکورد زدی خوشحال باش

2810