2777
2789
عنوان

هفته 17هستم امروز دندونمو عصب کشی وجرم گیری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 34 بازدید | 41 پست
بعد چرک خشکن نخوردی؟
خدایا این ماه منو شرمنده همسرم نکن😢😢😢 خیلی دلم گرفته اگه میتونید برای مادر شدنم دعا کنید 😓😓😓 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باردار بودم هفته6دنداندرد شدید گرفتم خیلی اذیت شدم دکترم بهم چرک خشکن داد بعد یک هفته بع بچم سقط شد همش عذاب وجدان دارم میگم شاید بخاطر اون بچم سقط شده الانم دندون خراب زیاد دارم نمیتونم همرو درست کنم میگم امکان داره تو بارداری درست کنم برا بچه خطر نداره لطفا جواب بده خیلی برام مهمه
خدایا این ماه منو شرمنده همسرم نکن😢😢😢 خیلی دلم گرفته اگه میتونید برای مادر شدنم دعا کنید 😓😓😓 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹🌹🌹
شاید فقط پر کرده
الان پیشرفت کردم یجا رفتم گفت بدون عکس عصب کشی میکنیم
موقعیتشو ندارم تو فشارم
یاس امکان نداره بدون عکس من ٨٠٪‏ دندونام عَصّب کشی و رو کش هست و میدونم باید عکس گرفته شه باید اون فایلی که وارد کانال میشه مشخص کنه که کاملا عَصّب رو از بین برده یا نه واینکهدندون عَصّب کشی درد وحشتناک داره بعدش بخاطر اون فائل هاییکه تو کانال کردن این دوستمون فکر کنم پر معمولی بوده
نه دکترم گفت یه دستگاه جدید داریم که بدون عکس عصب کشی میکنیم بهم گفت فقط گرونتر میشه کارت