2777
2789
سلام. اگه راجع به مدرسه راضیه چیزی میدونید بهم کمک کنید ،به نظرتون مدرسه خوبیه؟ کسی هست که دخترش به این مدرسه بره؟کلا مدارس دولتی چه بدی دارند که غیر انتفاعی ها اینقدر طرفدار دارند؟؟؟ خواهش میکنم جواب بدید و راهنماییم کنید
خدایا شکرت برای اینکه منو لایق دونستی دوباره مادر شم.
مهرناز جون بهتره خودت بری اونجا مستقیم با مادراشون صحبت کنی ببخش من نظرمو گفتم بعد هم خیلی از دولتیا خیلی خوب هست که از غیر انتفاعی بهتر جواب داده
   آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
زری جون ممنونم که جواب دادی ولی عزیزم مشکلم اینه که نمیتونم برم جلوی مدرسه چون 112 تعطیل میشند ومن نمیرسم که 12اونجا باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زری جون ممنونم که جواب دادی ولی عزیزم مشکلم اینه که نمیتونم برم جلوی مدرسه چون 12 تعطیل میشند ومن نمیرسم که 12اونجا باشم
کسی نظری داره؟
الهی با خاطری خسته از اغیار و به فضل تو امیدوار، دست از غیر توشسته و در انتظار رحمتت نشسته ام، بدهی کریمی، ندهی حکیمی، بخوانی شاکرم، برانی صابرم. الهی احوالم چنان است که می دانی و اعمالم چنین است که می بینی نه پای گریز دارم و نه زبان ستیر
ممنونم افسانه جان
الهی با خاطری خسته از اغیار و به فضل تو امیدوار، دست از غیر توشسته و در انتظار رحمتت نشسته ام، بدهی کریمی، ندهی حکیمی، بخوانی شاکرم، برانی صابرم. الهی احوالم چنان است که می دانی و اعمالم چنین است که می بینی نه پای گریز دارم و نه زبان ستیر

سلام

یه آقای مومن، مهندس،تحصیل کرده شاغل نجیب توی 35 ساله توی تهران می شناسم البته یک ازواج قبلا داشته، الان قصد ازواج مجدد دارد، و برای ازدواج دنبال با خانمی مثل خودش است که قبلا ازدواج مجدد داشته یا همسرش فوت شده باشه، چون معتقد است این افراد همدیگر رو بهتر می شناسند و بهتر درک میکنند.

اگر موردی می شناسیدحتما بهم طلاع بدید از طریق این ایمیل epmalen@gmail.com یا از طریق همین سایت پیام بدید.

ممنون