2777
2789
عنوان

حیدر بابا_ترک زبانها

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 116 پست
ممنونم ب نیت ازدواجم با فرد مورد نظرم 🌻

ازدواج نیاز به استخاره نداره,تحقیق وتفحص پرس وجولازمه,مگر اینکه پس از طی این مراحل,به نتیجه نرسید ودر دوراهی بمونید,حالا من براتون استخاره گرفتم,استخاره هم معنیش اینه که یا نباید استخاره بگیری,یا اگر استخاره گرفتی جوابش هر چی بود باید بهش عمل کنی والا متضرر میشی,جواب استخاره شماره آیه ۹۱ سوره حجراومد,که نتیجش برای ازدواج بسیار بد اومد,یعنی ایشون در شان شمانیستند.حالا خود دانید

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بیشتر ببینید
ازدواج نیاز به استخاره نداره,تحقیق وتفحص پرس وجولازمه,مگر اینکه پس از طی این مراحل,به نتیجه نرسید ود ...

ممنونم از آینکه جواب دادید🌻🙏

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از آینکه جواب دادید🌻🙏

موفق باشید,التماس دعا

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بیشتر ببینید
قربونت برم ممنونم😢 خدا مامان گلت رو بیامرزه عزیزم🌸 چهار ساله خیلی سخته یتیمی، تو هر سنی که باشی،د ...

خدا نکنه عزیزم🥺 اره مخصوصا برا دختر نبودن پدر خیلی خیلی سخته 💔🤍😔

خدا عزیزاتو برات نگه داره قشنگم🥰

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بیشتر ببینید
سنه قوربان😘😘

یاشیاسان منیم جیرانیم 😘😘

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بیشتر ببینید
خدا نکنه عزیزم🥺 اره مخصوصا برا دختر نبودن پدر خیلی خیلی سخته 💔🤍😔 خدا عزیزاتو برات نگه داره قشنگ ...

❤😘😘😘

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
❤😘😘😘

❤😘😘😘😘🫂

بیشتر ببینید
موفق باشید,التماس دعا

سلام .ببخشید که وقتتون رومیگیرم🙏🏻

لطفا اگه میتونید کمکم کنید .

بیست ساله که ازدواج کردم ودوتا دختر ۱۶ و۸ ساله دارم .یه فکری چندین ساله آزارم میده .تا همسرم میره مسافرت حالا یا تنها یا باهرکس دیگه ای غیر ازمن،  ناخودآگاه به این فکر میکنم که دیگه برنمیگرده واین دفعه حتما خدای نکرده یه اتفاقی براش میوفته واصلا هم استرس نمیگیرم وناراحت نمیشم باوجود اینکه همسرمو دوست دارم واونم منو دوست داره وخداروشکر هیچ مشکلی توزندگیمون نداشتیم همیشه پشت هم بودیم .ولی نمیدونم چرا چند ساله این فکرا به ذهنم میاد واقعا عذاب وجدان دارم باوجوداینکه اصلا دست خودم نیست .

سلام .ببخشید که وقتتون رومیگیرم🙏🏻 لطفا اگه میتونید کمکم کنید . بیست ساله که ازدواج کردم ودوتا دخ ...

سلام از بنده,خب توطبیعت خانومهاوسرشتشون نگرانی,بعضا استرس واضطراب هست,این چیزیه که تو وجودشون خدا خلق کرده,یه خانم دختریست برای پدر مادرش,خواهریست برای برادرش,همسریست برای شوهر,مادریست برای بچه هایش,آشپزهست,طبیب هست,پرستار هست,معلم هست,مشاور هست,وخیلی چیزهای دیگه,ولی در کنار اینها,افکار منفی رو هیچ وقت به ذهنتون نیارید,ما ترکها یه مثلی داریم که میگه:بیر سوزو چوخ تکرار ایلمه یرینه دوشر!یعنی به یه مطلب به قول فارسها کلید کنی ,گیر بدی برات اتفاق میافته,

بیشتر ببینید
ممنونم از اینکه وقت گذاشتین.🙏🏻🌷

سلامت باشید,هر کاری از دستم بربیاد,درخدمتم,التماس دعا

بیشتر ببینید
سلام چشم,نیت بفرمایید

سلام وقت بخیر من این تاپیک شمارو تازه دیدم شمااستخاره میگیرین که یکی از کاربرا گفته برام بگیرین؟اگه اره میشه لطبا برامنم بگیرین؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بیشتر ببینید
سلام وقت بخیر من این تاپیک شمارو تازه دیدم شمااستخاره میگیرین که یکی از کاربرا گفته برام بگیرین؟اگه ...

سلام جسارتا برا چی میخواید

بیشتر ببینید