2777
2789
عنوان

حیدر بابا_ترک زبانها

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 116 پست
من نمیدونم استخاره رو برای چی میخواید؟اگر فضولی نیست یه کوچولو توضیح بدید تا بگم

درباره ى شوهرم بود

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
بیشتر ببینید

کاش قاییدیب بیر دا اوشاق اولیدیم 

بیرگول آچیپ اونان سورا سولیدیم 🥺😔

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺🥺مامانم همیشه میخونه حیدر بابا 

یدونم هست حید بابا دنیا یالان دنیادی اونم خیلی دوست دارم

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
بیشتر ببینید

حیدربابا شیطان بیزی آزدیریب 

مَحبته اُوره لر دان گازدیریب

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بیشتر ببینید
درباره ى شوهرم بود

شوهرتون میخواد چیکار بکنه؟

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بیشتر ببینید
🥺🥺مامانم همیشه میخونه حیدر بابا  یدونم هست حید بابا دنیا یالان دنیادی اونم خیلی دوست دارم

سلیمان نان نوح دان گالان دونیا دی 

بیشتر ببینید
سلیمان نان نوح دان گالان دونیا دی 

اره همینه خیلی دوسش دارم 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
بیشتر ببینید
شوهرتون میخواد چیکار بکنه؟

من ميخواستم يكارى كنم تصميمم به رفتن ازخونه وقهرباشوهرم بود

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
نيازبه اهتمام ينى بايدهمت وتلاش كنم ؟

بله

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بیشتر ببینید
اره همینه خیلی دوسش دارم 

من انقدر با صدای شهریار گوش دادم یعضی جاهاش گریه کردم بعضی جاهاش خندیدم 

بیشتر ببینید

@malake64  

@آرامشهمیشگی  

@an76  

@koomba  

همه ترکها بیاین وسط 🤣

بیشتر ببینید
من ميخواستم يكارى كنم تصميمم به رفتن ازخونه وقهرباشوهرم بود

خواهرمن!آخه قهر با شوهر نیاز به استخاره داره؟من این همه تو پیامها خدمت دوستان موکدا توضیح میدم برای هر چی استخاره نمیگیرند,چرا توجه نمیکنید؟

بیشتر ببینید
خواهرمن!آخه قهر با شوهر نیاز به استخاره داره؟من این همه تو پیامها خدمت دوستان موکدا توضیح میدم برای ...

خوب ميخواستم چندروزبرم شايد تنهابودنش باعث بشه يكم فكركنه

بیشتر ببینید
من انقدر با صدای شهریار گوش دادم یعضی جاهاش گریه کردم بعضی جاهاش خندیدم 

کتاب شهریا رو دارم,خیلی خوبه آرامش بخشه,حتما تهیه کنید مطالعه بفرمایید,من هزار بارم که بخونم باز سیر نمیشم,فکر کنم ترک هستید

بیشتر ببینید