2777
2789
عنوان

جلوگیری از سندروم.دان

1437 بازدید | 48 پست

چه کارهایی باعث میشه از آوردن این بچه ها مظلوم جلوگیری کنیم واقعا عذاب آور ترین کار اینه این مدل کودکان مادر دنیا بیاره

شنیدم گاخی اوقات حتی غربالگری ام تشخیص نمیده چ داروهایی باعث میشه جلوگیری بشه از این بیماری 

آزمایش سلفری یا آمنیو

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیماری نیست

یه تفاوت ژنتیکی هست و راهی برای پیشگیری وجود نداره

فقط توی بارداری با آمینوسنتز یا سلفری میشه متوجهش شد

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

زیر ۲۵سال مادر بارور تقریبا ۰هستشولی با مرور زمان بیشتر میشه احتمال.هر چه زودتر اقدام کنید بهتره

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم

فکر نکنم پیش گیری داشته باشه جهش ژنتیکیه ازدواج فامیلی نباید باشه سن پدر و مادر خیلی مهمه ولی بعدش تنها راهش آمنیوسنتز هست و اگر تشخیص داده بشه سقط  

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بیماری نیس که تفاوت در ژن و تعداد کروموزوم هاس

جلوگیری نداره 

احتمال وجود سندرم دان در بارداری زنان بالای ۳۵ سال اتفاق می افتته

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
خب سلفری و آمنیو رو میگن اگ غربالگری مشکوک باشه میفرستن

عزیزم بادرخواست شخصی هم انجام میدن

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
فکر نکنم پیش گیری داشته باشه جهش ژنتیکیه ازدواج فامیلی نباید باشه سن پدر و مادر خیلی مهمه ولی بعدش ت ...

من بچه دومم تو اقدامم مدام ذهنم درگیر این موضوع مشکلات ژنتیکی ام تو فامیل ما زیاده من شوهرم فامیل نزدیکیم پیرم ک دنیا اومد با کلی فشار روحی استرس دنیا اومد موقع زایمان وقتی دنیا اومد تو اتاق عمل فقط منتظر بودم ببینمش دست پاشو سالمن یانه ک خداروشکر سالم بود

الان من۳۱همسرم۳۳ میخوایم برا دومی اقدام کنیم بعد پنج سال استرس همون موقعها اومده سراغم دوماهه فولیک اسید مصرف میکنم شنیدم مشکلات مادرزادی کم میکنه خیلی درگبری ذهنی دارم

یادمه چند روز پیش یه خانمی تشخیص قطعی داون داده بودن برای داون مجوز سقط هم گرفته بود انقدر اینجا تو گوشش خوندن وای نه توکل کن به خدا شاید سالم باشه فامیل ما هم گفته بودن بچه سالم بود و سقط گناهه و عرش خدا میلرزه گفت پس میرم یه دکتر دیگه اون بگه سالمه سقط نمیکنم فقط خدا کنه دکتره دکتر خوبی باشه چون چند تا دکتر قبلش رفته بود تشخیص قطعی داده بودن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من بچه دومم تو اقدامم مدام ذهنم درگیر این موضوع مشکلات ژنتیکی ام تو فامیل ما زیاده من شوهرم فامیل نز ...

کاش قبلش ازمایش ژنتیک رفته بودی