2777
2789
عنوان

مهارت های که باید به کودک آموخت

119 بازدید | 6 پست

برای اینکه شخصیت کودک شما کامل شکل بگیرد و در آینده اش دچار مشکل نشود این مهارت‌ها را باید به او بیاموزید

یادگیری این مهارت ها یک روز و یک هفته نیست بلکه از همان ابتدای تولد تا شش سالگی انجام می شود و هر کدام از این مهارت‌ها بازی ها و رفتار خاص خود را برای یادگیری دارند 

لطفاً برای تربیت فرزندان خوب و در آینده داشتن نسلی بهتر با مطالعه فرزندانمان را تربیت کنیم 

۱- احترام به خود

۲- قدرت نه گفتن

۳- ارتباط با دیگران

۴- مدیریت زمان

۵- مدیریت پول

۶- نظم و ترتیب

۷- تعمیر و نگهداری

۸- انجام کارهای اساسی و وظایف روزانه

۹- عادت‌های سودمند

۱۰- مهارت تصمیم‌گیری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره به ماها کمتر یاد دادن اما می تونیم با مطالعه این خلأ ها را در درون مان پر کنیم  هیچ وقت دی ...

دارم تمام سعیمو میکنم اما توی بزرگسالی واقعا سخته بعضی موقع تربیت های اشتباه دیگه قابل جبران نیست یا خیییلی سخت قابل جبرانه

به لطف دولت ؛ هدف بی فایده تلاش بی فایده آرزو بی فایده .... حکم بدون قضاوت رای ناعادلانه .... ...

حرفهای شما را کاملا قبول دارم و تایید می کنم 

اما برای داشتن فردای بهتر برای نبود همین چیزهایی که شما نام بردی باید ما مادران فرزندانی خوب تربیت کنیم 

ما زنها باید به خودمون و قدرتمند ایمان داشته باشیم 

دنیا در دامان ما رشد می کند و شکل می گیرد

مادری فرزندی تربیت می کند که برای یک وجب خاک ایران ، برای آزادی ایران برای آزادی هموطنش جانش را می دهد 

پس ما هم می توانیم کودکان خوبی تربیت کنیم