2777
2789

بلیط هواپیما گرفتیم برای ۲۹ ام هتل هم رزرو کردیم 

اونایی که مشهد هستین یا عید مشهد رفتین از تجربیاتتون بگید 

آب و هوای اونجا الان چطوره ؟ 

پارک آبی رو شنیدم میگن خوبه کسی اینجا رفته؟

خیییلی وقته نرفتم فکر کنم ۶ سالی میشه،خرید اونجا الان چطوره؟قیمتا گرونه؟؟ 

و اینکه خانوادگی داریم میریم مامانم، بابام، خواهرم ، برادرم ،خودم و همسرم بخاطر همین کمکی دارم با دوتابچه پسرم پنج سالشه دخترمم دو ماهشه

حرمم رفتم برای همتون دعا میکنم❤️

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بسعادتت سفرتون بسلامت

توروخدا منو دعاا کن به امام رضا بگو حاجتمو بده

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

هوا گرمه فک کنم الان 

قیمت ها هم معمولیه مثل همه جا ولی بازارهای دور حرم افتضاحه و بی کیفیت 

من شمالم خیلی میریم مشهد 

التماس دعا 🙏♥️

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!

با دو بچه تا ۱۰ سالگیش آدم جایی نره بهتره . :( 

خیلی سخته  خیلی

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

عزیزم خوش بگذره بهتون زیارت قبول التماس دعا 

برای سلامتی نی نی تو دلیم دعا کن سالم بیاد بغلم 😍❤️

عیدا اونجا خیلی سرده واسه بچه هات لباس گرم بردار مخصوصا دختر دوماهت خوب بپوشونش

با افتخار گیلکم از شهر باران های نقره ای رشت🦋شما غصه این سرزمین رو نخورید آقا ،،، این خاک سالهاست تشنه عدالته...

اول از همه برا من دعا کن حرم رفتی منو هم بطلبه

برو کیف کن خوش بگذره بهت من پارک آبی ۶ ۷ سال پیش رفتم خوب بود خوش گذشت چند نفری برین خانوم ها خوش میگذره

اگر بچه شیر خشک میخوره بسپار به کسی با همسرت دوتایی برین بگردین

لباس گرم ،خوراکی ویه بطری آب برای بچه ها همراهت همیشه باشه،یه بسته دستمال مرطوب تو کیفت داشته باش،با بچه سمت ضریح نرو گناه داره،ماسک بزن تو شلوغی که خدای نکرده مریض نشی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خوش بگذره عزیزم برای سلامتی دوقلوهام دعا کن التماس دعا زیارت قبول💝

کمکی داری اذیت نمیشی برو خیالت راحت مزه میده خانوادگی 

رستورانهای مشهد خیلی خوبه بازار اونجا ارزونه‌ ،لوازم آرایشی هم همینطور پارک آبی من تابستون پارسال رفتم خیییلی خوش گذشت عالیه

درعجیب ترین جای تاریخ ایستاده‌ایم.. کاش کسی مارا بنویسد.تاریخ سخن خواهد گفت🕊️نشا‌ نیشتن در ا دونیا‌ دروشکا فقد گپ زئن ، گپ‌ِ آمره پوخستن ترجمه فارسی: در درشکه دنیا نمیتوان نشست فقط باید حرف زد و با حرف زدن پوسید...🌿‌.
2810