2777
2789
عنوان

مدرسه دولتی یا غیر انتفاعی؟؟؟؟

6301 بازدید | 19 پست
دوستای عزیزم سلام دخترم امسال میره کلاس اول بالای 40 تا مدرسه غیر انتفاعی رو سر زدم. ولی هنوز نتونستم تصمیم درستی بگیرم امروز به

این نتیجه رسیدم برم مدرسه دولتی نمیدونم درسته یا نه لطفا کسایی که تجربه مدرسه دولتی رو دارید بهم کمک کنید هم از بدیاش دوست

دارم بدونم هم خوبیاش
خدایا شکرت برای اینکه منو لایق دونستی دوباره مادر شم.
مدرسه راضیه الان شده کاشفی بهم نزدیکه ولی واقعا دولتی بهتره سارا جون ممنونم که جواب دادی شما دولتی رو تجربه کردی ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من پیش دبستانی غیر انتفاعی بود منم بعد از کلی تحیق و پرس وجو مدرسه اشو انتخاب کردم. ولی راضی نبودم. واسه همین کلاس اول بردمش دولتی و خیلی خیلی از معلم کلاس اولش راضی بودم.
ای قوم به حج رفته کجائید کجائید....معشوق همینجاست بیائید بیائید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار ...در بادیه سرگشته شما در چه هوائید
بیتا جون وارای عزیزم ممنون که جواب دادید
A.j محترم ممنونم که منو راهنمایی کردی
دوستای گلم بازم کسی نظری داره بده اینطوری بهتر میتونم تصمیم بگیرم
سلام دوستای خوبم.من پسرم فرهنگ سعادت میره .خیلی راضیم.تا ساعت 4 بچه ها مدرسه هستن.ولی همه جوره خیالم راحته.من خیلی برای ثبت نام پسرم تحقیق کردم .با این مدرسه از طریق یکی از دوستام آشنا شدم .دوستمم دو تا پسراش تو همین مدرسه درس می خونن.اینم سایت مدرسه فرهنگ سعادتهwww.farhangesaadat.ir
سلام به همه ی دوستان . یه مطلب جالب پیدا کردم . شما هم ببینید
چند نکته برای افزایش اعتماد به نفس فرزند شما در کلاس درس قبل از شروع فصل مدرسه
http://www.madresehclub.com/Article.aspx?AID=265
با آرزوی تنی سالم...لبی خندون
سلام دوستان عزیز .. من ثبت نام تو این سایت رو بهتون پیشنهاد می کنم .. تو قسمت تبادل نظرش یه جا هست که یه عالمه از مدارس تهران توش عضون .. با مطالعه اوونا خیلی اطلاعات کسب می کنین , جدای از این مقاله ها و مطالبشم خوبه .. البته به من ایمیل دادن که که قسمت مدارسش راه اندازی شه با ایمیل بهمون اطلاع رسانی می کنن ولی قبلش باید ثبت نام کرده باشی..یکی از دوستامم می گفت که همین سایتو مدرسه دخترش بهشون معرفی کرده..
http://www.madresehclub.com/
با آرزوی تنی سالم...لبی خندون
سلام به همه
من بالاخره تصمیم نهاییم این شد که دخترم رو به مدرسه دولتی راضیه که تو محدوده مون هستش ببرم
امیدوارم که مدرسه خوبی باشه آخه من خیلی برای پیدا کردن یه مدرسه خوب تلاش کردم
امیدوارم همه بتونید بهترین تصمیم رو برا ی بچه هاتون بگیرید
2810