2777
2789

24روزشه (فاویسم داره.باقلایی)

نارسه هفته 34به دنیا اومده 

دلش درده دیشب بهش پدی لاکت دادم

ولی فایده نداشت انگار

بهش شیر(خشک) میدم میدونم سیره ولی هی دهن وا می‌کنه و یهو جیغ میزنه

نمیدونم چیکار کنم 😭 دلم براش میسوزه

مادرشوهرم میگه بهش دارو محلی بدم ولی من میترسم میگم بچم نارسه گناه داره میترسم بهش نسازه بدتر بشه

شما به بچه ی نارستون دارو محلی دادین؟!

دکتر بردم هم گفتم علایمش‌رو واسه خس خس کردن سینه ش قطره ی بینی داد واسه دل دردش هم پدی لاکت گفت روزی ۵قطره بدم فقط 

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرق شو بگیر دل درده  خیلی خیلی کم اگه شماره دو نکرده یا سفته آب جوش بده بهش  به هیچ وجه ...

نه نمیدم .خودمم میترسم

عذرخواهی میکنم شماره دوش خیلی زور میزنه ولی سفت نیست اصلا 

نده .بجاش دل و کمرشو ماساژ بده.آروغشو بگیر شاید رفلاکس دارع

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
نه نمیدم .خودمم میترسم عذرخواهی میکنم شماره دوش خیلی زور میزنه ولی سفت نیست اصلا 

مال نوراد باید خیلی شل باشه.ولی درکل نوزادو زور میزنند

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

یکم شکمشو بمال حالت دوچرخه هم خوبه نفخ داشته باش میر کولیک ک تا چندما همین بعدش بی قراری دندون در آوردن شروع میش

دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔
یکم شکمشو بمال حالت دوچرخه هم خوبه نفخ داشته باش میر کولیک ک تا چندما همین بعدش بی قراری دندون در آو ...

🥺🌹

نه نمیدم .خودمم میترسم عذرخواهی میکنم شماره دوش خیلی زور میزنه ولی سفت نیست اصلا

نگا آبجوش باعث میشه شکمش رون بشه

به خاطر همون زوریه که میزنه دلش درد میگیره  و باد تو روده هاش می افته خیلی کم بهش ابجوش بده 

یا مثلا اگه دو پیمانه شیر خشک با ۶۰ سی سی آب این دفعه 

همون ۶۰ سی سی با یک پیمانه و نیم شیر خشک بهش بده

نگا آبجوش باعث میشه شکمش رون بشه به خاطر همون زوریه که میزنه دلش درد میگیره  و باد تو روده هاش ...

مرسی عزیزم

یعنی آب ولرم بدم؟!

2810