2777
2789
عنوان

شما ظرف های داخل کابینت رو هم میشورین تو خونه تکونی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشورم

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

نه بابا اییین همه ظرف ،کلی آب هدر بره که چی؟هر وقت مهمون خواست بیاد‌اونم نمیشورم دسمال خشک میکشم

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
من بعد مهمونی که میشورم رو هم میزارم سلفون میکشم خاک نگیره عید هم فقط سلفون هارو عوض میکنم 

چه ایده خوبی، اما ظروف ریز زیاده سخته همرو سلفون کشیدن

در آینه دختری میبینم ، زیبا ، سرسخت ، مغرور و تنها...عجب قدرتی دارد چشمانش، این قدرت هر آینه ای را شکوهمند میسازد

سفید مشکی سرامیکی اند و خیلی سنگین نمیتونم بشورم خیلی سنگینند و در کل ب نظرم کار بیهوده ای چون من آخر هر بار خودم میارم بیرون ب تعداد میشورم و استفاده میکنم 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

من فقط عید ها مهمان دارم

توی خونه تکونی تمام وسایل پذیرایی مثل لیوان و فنجون و پارچ و سرویس چینی، سوفله خوری ها و سرویس قاشق و چنگال رو با ماشین میشورم مهمانی ها تمام شد میره کابینت تا سال بعد

دم دستی و ارکوپال ها هم روزانه  استفاده میشه و تمیزه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
امسال هیچ کاری نکردم فقط فرشارو دادم بیرون مریض بودم امشبم که باید بستری بشم  ممنون میشم دعا ک ...

واسه سلامتیت آیةالکرسی میخونم

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
چه ایده خوبی، اما ظروف ریز زیاده سخته همرو سلفون کشیدن

مامان منم چینی و بلور هایی که فقط برای مهمان استفاده میکنن، شش تا شش تا میذارن توی دوتا پلاستیک تمیز ، میره برای مهمونی بعد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2810