2777
2789
ساک حاملگی وجنین تشکیل شده بوده ولی قلبش نه.گفت سقط طبیعی داشتی ک معمولا تو بارداری های اول رخ میده نمیدونم چرا باید واس منی ک انقد منتظر بودم اتفاق میافتادچقد خوشحال بودم ک نینی مث خودم توخردادب دنیا میاد ماه مامانش.
ارغوان جان واقعا برات متاسفم اما عزیزم با تمام وجودم بهت میگم یه بارداری نرمال بهتر از بارداری با مشکلات متعدده انشاءالله به زودی زود یه بارداری نرمال داشته باشی اما حتما قبلش دنبال اماده سازی رحمت باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی ارغوان جون به خداخیلی ناراحت شدم.ولی دوستم سعی کن محکم باشی انشاالله خداخودش زودتریه نی نی نازبهت بده وسالم وسلامت بیادبغلت. همون طورکه مهتاب جان میگن پیگیرباش انشاالله بارداری بعدیت نرمال وراحت باشه.
ارغوان جون.خیلی خیلی متاثر شدم.
انشالله بارداری بعدی..سعی کن از الان به خودت برسی.
منم از دیروز افتادم به لکه بینی.
امروز میدم سونو.
واسم دعا کنید
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
سلام بچه ها من دو هفته پیش بی بی چکم مثبت شد،شنبه هفته قبل رفتم سونو ساک ندید،گفت زود اومدی،چون بتام بالا بود دکترم فرستاد واژینال،دو روز از استرس مردم و زنده شدم،دوشنبه رفتم واژینال،ساک ندید اما گفت دیواره رحم ضخیم شده و علامت خوبیه،دکترم بهم شیاف پرژسترون داد،گفت احتمالا لقاح دیر بوده، صبر کن تا دو هفته دیگه،برو سونو خیلی نگرانم بچه ها همش دارم غصه میخورم،نمیتونم بروز بدم چون شوهرم خیلی نگران میشه
مامی ناردونه جان خوش اومدی.
اول اینکه بارداریت وبهت تبریک میگم.انشاالله بارداری راحت وسالمی داشته باشی.
سعی کن آرامشتوحفظ کنی انشاالله توسونوبعدی نی نیت وببینی وقلب نینیت وبشنوی.
2810