2777
2789

امروزمو برای خودم گذاشتم 

بهم کارتون معرفی کنید لطفاً

جدیدا این کارتون جدیدا خوشگل نیستن همش قدیمیارو دوره میکنم 😐🫡😂

من شگفت انگیز و باب اسفنجی و هتل ترانسیلوانیا خوش سرآشپز پاندای کونگ فو کار دیدم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

من فقط بنر دوست دارم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی دیدمش 🥹😂

جک فراست عالیه

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
اصلا هدفت چی بود اومدی تاپیکم🥹🐾😂

من تو همه تاپیکا‌ میرم 

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎