2777
2789
عنوان

بیاد بگی کی با مادر شوهر مشکلش حادتره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 53 پست
عزیزم قفل خونتو عوض کن و به هیچ احدالناسی کلیدشو نده.خونه مادرشوهرتم مث مهمون بروو بیا.واسه چی کار میکنی؟.تو هم بعد از غذا بکش کنار بلند نشو کمک کن.مگه اون میاد خونه تو کمک میکنه؟.خودت واسه خودت ارزش قائل شو.
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا خودش میگه دیگه حالا اگه دختر بشه مگه میخوای بهش بدی؟ فکر کنم مثلا میخواد بگه دختر دوست دارن اینطوری برا شما بهتره دلهره نداری اگه پسر بشه که خوب حرفی نمیزنن میگن پسر شد دیگه خودشون هم پسر دارن اگه دختر شد هم همه میگن وای اینا عاشق دختر بودن کلی هم منت میزاری که فقط بخاطر شما از این حرفش ناراحت نشو مثلا خواسته بگه عشق دختره
من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
غصه نخور مادر شوهر منم همش میگفت بچه بیارین باید بدین من بزرگ کنم به شوهرم اعتراض کردم ش.هری دفعه بعد که گفت اینو جواب داد نخیر من نمیزارم بچم از مادرش جدا شه هر جا زنم باشه اونم هست تنها جایی نمیزارمش!! گاله رو بست دیگه!!!
دوستان از همه ی راهنمایی هاتون ممنون.
یه سوال لطفا راهنمایی کنید عروس و مادر شوهر که تو یه ساختمون هستن عروس کی به کی بره خونشون؟
وقتی رفت چیکارا بکنه؟؟
مهمون داشتن تا چه حد کمک کنه ؟
اصلا کمک کنه؟؟
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
دوستان از همه ی راهنمایی هاتون ممنون.
یه سوال لطفا راهنمایی کنید عروس و مادر شوهر که تو یه ساختمون هستن عروس کی به کی بره خونشون؟
وقتی رفت چیکارا بکنه؟؟
مهمون داشتن تا چه حد کمک کنه ؟
اصلا کمک کنه؟؟
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
هر دو سه روز یه بار بره سر بزنه برگرده زودی مثلا به هوای غذای رو گاز کتری روشن لباسای کثیف شوشو که باید شسته بشه کمکم در حد ظرف شستن و سفره پهن کردن کافیه!!! موقع مهونم بیاد اگه کسی نبود واسه پذیرایی یعنی دختر نداشت خب پذیرایی هم بکنه