2777
2789

این مشکل یه بنده خداییه بیایین راهکار بدین

یه دختری عقد کرده و شاغله. شوهرش هم شاغله اما حقوقش وزارت کاریه و هیچی هم نداره. نه خونه نه ماشین و نه ریالی پول... پدر و مادر پسر قرار بوده براشون عروسی و خونه بگیرن. توی خواستگاری و بله برون گفته بودن. حالا از وقتی دختر خانم میره سرکار میگن تو هم باید کمک حال شوهرت باشی یه وامی برمیداریم بیا قسطشو بده براتون خونه بگیریم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودشو نجات بده شبيه من نشه همين 

تمومش كنه بخدا جدي ميگم 

ادماي بكن ادماي پرو وقيح اينجوري حرف ميزنن مثل طايفه شوهر من الانم بقدري وقيح شدن داريم جدا ميشيم

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.
فعلا اجاره کنن. اما حتی اینم گفتن که پولاتو خرج نکن جمع کن بذار تو بانک باهاش وام مسکن بگیر کمک پسرم ...

خب کمک کردن بهم که درست

من شاغلم کمک میکنم

ولی هر چی میخریم با

همدیگه اس و سند هم نصف نصف

فعلا اجاره کنن. اما حتی اینم گفتن که پولاتو خرج نکن جمع کن بذار تو بانک باهاش وام مسکن بگیر کمک پسرم ...

بايد خونه به نام دختره بشه در اين صورت 

اگر نشد بهش بگو اگر باكره اس بهم بزنه خودشو گير يه مشت ادم بِكَّن نندازه

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.

من بودم جدا میشدم

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼