2777
2789
حرف مردم بگو بيخيال من نميتونم اينجا قصه حسين كرد شبستري سختي ها و زجر روحي و رواني كه از دست امثال ...

حرفاتو باید با طلا نوشت... اون دختر خواهرمه بهش میگم جدا شو حرف گوش نمیده😢

خب در این صورت هم به ضرر دختره. نگه خونه گرفتن حالا چه رهن چه خرید به عهده ی زن هست که اینکارو کنه؟

به ضررش که نیست اگر به اسم خودش باشه چون اینجوری صاحب مال میشه ولی در کل اگر دوست نداره زیر بار قسط بره باید تجدید نظر بکنه تو ازدواجش چون به نظرم اینا با هم نمیسازن

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگه ،کار میکنه از نظر شرع ودین مبین اسلام حقوق وپولی از کار کردن می گیره مال خود زن هست وظیفه مرده مسکن تهیه کنه این عروس باید پولش واسه خودش باشه دختر مارو نمی خواین برین به سلامت! چون دخترم پول خودشو لازم داره مگه هرکی کار کرد باید واسه شوهرش خونه بخره؟! جای زن وشوهر عوض شده

دختر واسه چی شوهر کرده پس با همچین پسر اس و پاسی؟؟؟؟ که فقط منتطره خانواده پسر براش عروسی بگیرن !! ...

خودشون همدیگه رو انتخاب کردن. خانواده ش هم خیلی میگفتن ما حمایتش میکنیم و البته تا حدودی هم حمایت کردن اما تا دختر رفت سرکار کشیدن کنار که عروس خودش حقوق داره پس پولاشو به کی میده؟ جمع کنه برا پسر ما خونه بخره

حرفاتو باید با طلا نوشت... اون دختر خواهرمه بهش میگم جدا شو حرف گوش نمیده😢

قربونت

ولش كن بزار قشنگ بره تو گوددد زندگي اون وقت ديگه براي جدايي بايد پولم بده 

مياد ميگه عجب كاري كردم 

به بعضيا راهنمايي بدي فكر ميكنن از حسادت مخصوصا تو مسائل شوهررررر

اگر باكره باشه راحت تر جدايي صورت ميگيره تو عقد

ولي وقتي نميخواد چه ميشه كرد

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.

خانمای گلی ک میگید  پسره پر توقع و پر روعه 

اینو یادتون باشه روز خاستگاری  پسره گفت ندارم  ندارم ندارم 

دخترم با علم اینکه ندارم زنش شد 

الانم باید کمک کنه خانواده  پسره بی راه نمیگن 

ما ن دیدیم ن شنیدیم کسی ک روز خاستگاری  وعده داده بعدا می‌خره بعدا بتونه بخره 

وعده رو منم ب بچم میدم میرم مغازه برات پفک میخرم  

دختره حقشه دیگه  ساده بوده و نادون ببخش رک گفتم

قربونت ولش كن بزار قشنگ بره تو گوددد زندگي اون وقت ديگه براي جدايي بايد پولم بده  مياد ميگه ع ...

دلم براش کبابه چون خودمم گیر یه خانواده بیخود افتادم که چشم دیدن خوشی منو ندارن. بهش میگم شاغلی کار کن برا خودت زندگی کن شوهر به چه کارت میاد؟ اونم این پسر و خانواده ش که فقط برات مایه دردسرن... منتها از طلاق میترسه میگه من میتونم جدا شم

خودشون همدیگه رو انتخاب کردن. خانواده ش هم خیلی میگفتن ما حمایتش میکنیم و البته تا حدودی هم حمایت کر ...

بنظر من که حق دارن 

دختر اگه خودش انتخاب کرده همچین پسری رو باید جورش رو هم بکشه دیگه 

دست پدرمادرش هم درد نکنه که باز کمک کردن !!!

دیگه از این به بعد دوتایی باید زندگیشون رو بسازن!

خانمای گلی ک میگید  پسره پر توقع و پر روعه  اینو یادتون باشه روز خاستگاری  پسره گفت ...

عزیزم اینا تا قبل اینکه عروس بره سرکار داشتن تا حدودی خرج میکردن تا اولین حقوق عروس واریز شد دبه کردن که عروس حقوقشو چیکار کرد؟ حتی به داماد گفتن یه حساب بانکی باز کن بریز پولاشو توی اون که بعدا بتونی باهاش وام مسکن بگیری... 

دلم براش کبابه چون خودمم گیر یه خانواده بیخود افتادم که چشم دیدن خوشی منو ندارن. بهش میگم شاغلی کار ...

واي واي عذابن امثال اين ادما خصوصا طايفه شوهر هم باشن...

خيلي سخته حق داره من دلم داره پاره ميشه افتادم يه گوشه جونم به دندون ميكشم راه ميرم 

به همه گفتم عيد من از اتاق بيرون نميام تا اخر ١٣

انگاري جون تو پاهام نيست 

بايد قوي باشه براي جدايي من خودم سفت كردم اينم

عزیزم اینا تا قبل اینکه عروس بره سرکار داشتن تا حدودی خرج میکردن تا اولین حقوق عروس واریز شد دبه کرد ...

عجب پس نیروی کار و کمک خرج خانواده میخواستن  

در هر صورت باید حد و حدود دخالتشون رو مشخص کنه و اجازه نده واسه درآمدش تصمیم بگیرند  اگه قراره دختره خرجی کنه خودش با رضایت خودش کنه

دلم براش کبابه چون خودمم گیر یه خانواده بیخود افتادم که چشم دیدن خوشی منو ندارن. بهش میگم شاغلی کار ...

ميشه بهش بيشتر بگيد بلكه مادرش بتونه باهاش صحبت كنه 

براي من اس و پاس هم نبودن بگم ندارن داشتن و ميكندن از ما

بخدا تو قهري و مشكلات چون من تولدش كادو ندادم اونم تو اشتي تولدم نيومد و كادو نداد فكر كن تو دوران عقد اينجوري حساب كتاب داشتن سر حلقه مادرش ميگفت قيمت ير به ير نباشه نميخريم

باهاش صحبت كنيد ادماي اينجوري خير ندارن

باباي پسره وظيفه اشه پس انداخته حالام گردن بگيره 

عزیزم خواهر شما روز اول فهمیده که پسره نداره 

بعدم اونام تا حدودی کمک هاشونو کردن 

حالا خواهرت میتونه اینکارو بکنه و شرط کته خونه ای که خریدن حتما به اندازه پولی که گذاشته به اسمش بخوره 

یا اینکه بگه من دارم با پولم جهاز میخرم و کلا چیزی نده 

یا هم کلا طلاق بگیره 

که به نظرم دومی راه بهتریه هم پولش دست خودش میمونه همم کسی نمیتونه براش برنامه بریزه و دبه در بیاره 

واقعا طلاق گرفتن این دوره زمونه درسته عادیه ولی تا حدود زیادی رو زندگی شخص اثر میذاره 

خواهرت باید اختیار دار مالش خودش باشه ولی از طرفیم باید بدوته که چون از اول قبول کرده شوهرش نداره باید کمک حال باشه وگرنه اصلا اون دیگه زندگی نمشه 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵