2777
2789
خودشو نجات بده شبيه من نشه همين  تمومش كنه بخدا جدي ميگم  ادماي بكن ادماي پرو وقيح اينجو ...

والا منم نظرم همینه اما یه سری میگن الان مخارج بالاست و حق دارن

منتها اینا از پسر خودشون حتی توقع اینکارو ندارن. تا حالا پسره هر چی در آورده خرج خودش و پدر و مادرش کرده. شش ساله کار میکنه هیچی نداره اینا میخوان عروس بیاد برا پسرشون خونه بخره. حرفی هم بشه میگن خب بخاطر خودتونه برا ما که نمیخری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختره هم بگه خودم بلدم وام بگیرم خونه واسه خودم بخرم..پسرتونم ارزونی خودتون😊

درسته زن و شوهر باید تو زندگی باهم تلاش کنن

ولی اینا رسما دارن دخالت میکنن و تعیین تکلیف

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

خودش وام برداره خونرو به نام خودش کنه

یا اگه قراره براش زمین بسازن زمینو به نام خودش کنه

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

میدونی من ب دختری ک با وعده دروغ  روز خاستگاری  بله میده میگم حقشه گول خورده همه ما میدونیم این وعده ها سر خرمنی 

پس وقتی دیده پسره پشه ته جیبش پر نمیزنه باید کمک کنه تا بتونن زندگی شون بسازن 

فعلا اجاره کنن. اما حتی اینم گفتن که پولاتو خرج نکن جمع کن بذار تو بانک باهاش وام مسکن بگیر کمک پسرم ...

اگه خونه بخره هرچی پول داد ب نام خودش بزنه خوبه .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
والا منم نظرم همینه اما یه سری میگن الان مخارج بالاست و حق دارن منتها اینا از پسر خودشون حتی توقع ا ...

حرف مردم بگو بيخيال من نميتونم اينجا قصه حسين كرد شبستري سختي ها و زجر روحي و رواني كه از دست امثال اين ادما كشيدم بنويسم اي كاش ميشد اينده اي كه براش قرار رقم بخوره نشونش بدم تا اين اشتباه نكنه بگو دختر شاغلي وام بردار برو براي خودت خونه بخر شوهر ميخواي چيكار 

بخدا داره اشتباه ميكنه اين ادما وقيحن وقيح 

تازه جهازم ميبره ميان ايرادم ميگيرن بگو يكباركي داري زن ميگيري خونه بخري عروسي هم ميگن نخواه 

خرج زياده كه زياده ندارن زن نگيرن 

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.

دختر واسه چی شوهر کرده پس با همچین پسر اس و پاسی؟؟؟؟

که فقط منتطره خانواده پسر براش عروسی بگیرن !!

خانواده اش هم بی راه نمیگن،،،،خب زندگی مشترک هست دیگه !!!

خانواده اش هیچ وظیفه ای ندارن 

وقتی پسر چیزی نداره خب دخترخانوم هم کمک کنه خونه ای چیزی بگیرن دیگه

وگرنه شوهر نمی‌کرد خب به همچین آدمی