2777
2789
عنوان

حس می کنم زیادی خودم وقف زندگی متاهلی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 23 پست
الان کسی ازت توقع نداره یکم دیگه بخوای یه کار کوچیک برا خودت انجام بدی صداشوت درمیاد تا بیشتر از این ...

دقیقا

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

بهت پیشنهاد میدم این پروسه رو‌خیلی آروم شرو کنی جوری که اصلا نفهمن کم کم رو برنامه ت مسر میشی و همه میدونن که اصلا امکان نداره (مثلا) بی خیال باشگات بشی و کنسل شدنی نیست(مگر تو شرایط اضطراری چون باید مواظب باشی از اون ور بوم نیفتی مثلا خدایی نکرده همسرت پاش شکسته تو بگی نه من حتما باید با دوستام برم‌بیرون یا برم باشگاه سعی کن حس خودخواهی زیادی توت رشد نکنه) .. و سعی کن اول رو‌خودت کار کنی به اونا کاری نداشته باش چون مثلا من خودم حال باشگا رفتن ندارم یه چیزو بهونه میکنم که نرم..پس اول خودت درونی رو برنامه ریزی هات مصمم شو‌..بعد می بینی اونام با برنامه ی تو هماهنگ میشن..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا مث من،خودمو درگیر قسط و خرج و....کردم

هیچکی هم قدر نمیدونه

میخوام برا استخدامی شرکت کنم کل روز درگیر بچه هام شب هم کتاب باز میکنم از خستگی نه تمرکز دارم نه حواس

شوهرمم ای چیزا اصلا براش اهمیت نداره

در زندگی انسانِ فانی چیزی به اسمِ سعادت مطلق وجود ندارد!
بهت پیشنهاد میدم این پروسه رو‌خیلی آروم شرو کنی جوری که اصلا نفهمن کم کم رو برنامه ت مسر میشی و همه ...

تو کوتاه مدت شاید کنار بیان تو بلند مدت نه!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
دقیقا مث من،خودمو درگیر قسط و خرج و....کردم هیچکی هم قدر نمیدونه میخوام برا استخدامی شرکت کنم کل ر ...

منی دقیقا

از عکس پروفت مشخص ولی همه مون یه بار زندگی می‌کنیم هنوز دیر نشده ترمز کن و از ابن به بعد خودتو بزار سرسبد  چون این حس چن سال دیگه بیشتر اذیتت میکنه جالب اینجاست هرچقدر خودتو وقف کنی و به درودیوار بزنی اونا متوجه نمیشن 

اااا پسرم عاشق این کارتون ببعیه🥰

دختر خودمم و خودمم😂😂

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
انصافا بانمک و اموزندس من و پسرمم خیلی دوس داریم🥰

ازه تو‌برنامه کودک های پویا بهترینشه

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️