بهت پیشنهاد میدم این پروسه روخیلی آروم شرو کنی جوری که اصلا نفهمن کم کم رو برنامه ت مسر میشی و همه میدونن که اصلا امکان نداره (مثلا) بی خیال باشگات بشی و کنسل شدنی نیست(مگر تو شرایط اضطراری چون باید مواظب باشی از اون ور بوم نیفتی مثلا خدایی نکرده همسرت پاش شکسته تو بگی نه من حتما باید با دوستام برمبیرون یا برم باشگاه سعی کن حس خودخواهی زیادی توت رشد نکنه) .. و سعی کن اول روخودت کار کنی به اونا کاری نداشته باش چون مثلا من خودم حال باشگا رفتن ندارم یه چیزو بهونه میکنم که نرم..پس اول خودت درونی رو برنامه ریزی هات مصمم شو..بعد می بینی اونام با برنامه ی تو هماهنگ میشن..
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
از عکس پروفت مشخص ولی همه مون یه بار زندگی میکنیم هنوز دیر نشده ترمز کن و از ابن به بعد خودتو بزار سرسبد چون این حس چن سال دیگه بیشتر اذیتت میکنه جالب اینجاست هرچقدر خودتو وقف کنی و به درودیوار بزنی اونا متوجه نمیشن
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️