2777
2789

شما متاهل ها هم اینجور حسی دارید واقعا از وقتی متاهل شدم همش دارم از جونم مایه می‌زارم و الان دیگه خسته شدم کسی ازم توقع نداره هااا خودم کرم دارم ..‌‌. 

دوست دارم یکم خود خواه باشم چطوری شما خودتون رو ترجیح میدید؟ با چه کارهای

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

دقیقا منم عمین حسودارم

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو کلاس های مختلف ب هرچی علاقه داری 

بیرون برو یکمم با دوستات وقت بگذرون

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
شما اول بگو‌چطور داری وقف میکنی؟ چ کارایی میکنی ک از خودت زدی

طولانیه.. همه وقت و انرژیم صرف پیشرفت همسر و بچه میشه... خودم یه کلاس آموزشی می خوام برم همیشه خدا بخاطر زندگیم کنسل می کنم! تکرار این مسایل این حس رو بهم میده که اولویت نیستم اون کاری که دلم می خواد رو نمی تونم انجام بدم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

همش دارم خودم رو پر پر می کنم که شرایط آینده همسر و‌بچم خوب باشه در آینده اونا اذیت نشن و... 

مثلا می خوام یه جایی برم همسرم بخواد بچه نگه داره اذیت هست و غر میزنم باز من چون آرامش اونا بهم نخوره کنسل می کنم ...

طولانیه.. همه وقت و انرژیم صرف پیشرفت همسر و بچه میشه... خودم یه کلاس آموزشی می خوام برم همیشه خدا ب ...

وضعیت مالی و سن بچت چطوره؟ 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
اشتباه میکنی عزیزم منم همین کارو کردم تهش خیانت نصیبم شد نمیگم همه مردا مث همن ولی زیادم بها نده ...

میدونم دقیقا همینه ، این رفتار بخاطر حس از خود گذشتگی و دوست داشتن زیاد اونها هست که ایجاد میشه .... البته خودم رو هم دوست دارم که الان این تاپیک رو زدم و نگران خودم هم هستم ..

الان کسی ازت توقع نداره یکم دیگه بخوای یه کار کوچیک برا خودت انجام بدی صداشوت درمیاد تا بیشتر از این به سرویس دهی و از هود گذشتگی هات عادت نکردن یه تکونی به خودت بده...