2777
2789

کلینیکش تا حالا کسی رفته ؟ 

کارش چجوریه ؟

همون رژیم درمانگر نیوشا ضیغمی

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
غفاری؟ خیلیا ازش ناراضی بودن. میگفتن حجم غذاش کمه من رژیمشو دارم ولی تا حالا انجام ندادم

جدی ؟ اره غفاری اشتباه تایپ کردم 

اخه مطبش که خیلی شلوغه و تبلیعاتش هم زیاده 

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی ؟ اره غفاری اشتباه تایپ کردم  اخه مطبش که خیلی شلوغه و تبلیعاتش هم زیاده

نمیدونم ولی میگن خیلی گشنگی کشیدن

من قبلا که خریده بودم برنجش ۴ قاشق بود

چند هفته پیش وارد کاربریم شدم و دوباره رژیمم رو دانلود کردم دیدم شده ۶ قاشق برنج

دو قاشق اضافه کرده  

کلا رژیم خاصی نمیده. یه فرموله که همه همونو باید انجام بدن

البته من برنامه رو از سایتشون خریدم

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

من رژيمشو گرفتم خيلي سخته بود واقعا

چند کیلو کم کردین

عزیزم هیچکس بدن خودشوبهترنمیشناسه یه روزبیشترکارمیکنی کالری میسوزنی بیشترمیخوری یه روزهمش خوابی غذاکمترمیخوای غذاهات روکم کم کن معده ت عادت میکنه به کم خوری.پیاده روی حدالقل روزی ده دقیقه هفته ی یه ساعت داشته باش براوزن کم کردن عجله نکن همینطورکه یهوچاق نشدی من سی وهفت ساله مه ده بیست سال پیش یهوسه چهارکیلواضافه میکردم میخواستم کم کنم خیلی اذیت میشدم رژیم سخت میگرفتم مریض میشدم الان بیست ساله باورزش ورژیم اصولی وزنم ثابته مثلادوستاوهمسایه مدام میپرسم چی میخوری هیکلت کشیده ولاغره بهشون میگم من مسیرهای کوتاه روپیاده میرم بدنموشناختم میدونم مثلاالان چقدکالری کافیمه و...