2777
2789
عنوان

حسابداری یا مدیریت

| مشاهده متن کامل بحث + 5536 بازدید | 46 پست
من خودم یه دلم میگه این ترم رو که تازه انتخاب واحد کردم(البته خود سیستم انتخاب کرده بود من تاییدشون ...

به حرف دلت گوش بده یه ترم بخون،  البته پروسه تغییر رشته هم آسون نیست مخصوصا دانشگاه آزاد

صرفا نمیشه رو تجربه های ما حساب بازکرد

ممکنه یکی تو حسابداری موفق بشه، یکی تو مدیریت

زمین بابهار زنده میشود من باتو مهربان ترینم...         «قلب، خاک خوبی دارد، دربرابر هر دانه که درآن بنشانی،هزار دانه پس می دهداگرذره یی نفرت کاشتی، خروارهانفرت دروخواهی کرد. واگر دانه یی ازمحبت نشاندی خرمن هابرخواهی داشت...» نادر ابراهیمی_ابن مشغله.                ۵تیر۱۴۰۲>>>> 
بیشتر ببینید
به حرف دلت گوش بده یه ترم بخون،  البته پروسه تغییر رشته هم آسون نیست مخصوصا دانشگاه آزاد صرفا ...

تشکر من حالا یه ترم میخونم ببینم چطور میشه چون از دوستای مدرسه مون هم میکروبیولوژی و حقوق و پرستاری و مامایی آزاد نوشتند و از کلاس ۲۴ نفره ما تنها کسی که مهندسی میخونه منم(رشته مدیریت و حسابداری هم کسی ننوشته) و دو نفر هم موندن پشت کنکور

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه اینجوری باشه عزیزم که هیچی😭😭 من چشمم هم ضعیفه یعنی رد میشم؟

بیشتر فکر کنین حرفایی هم که دارین میبینین .نذارین امیدتون و ضعیف کنه . کافی چیزایی رو که گفتم یه مقدار بیشتر تجزیه تحلیل کن با پستهای دیگه . مخصوصا که اگر ماهییت حسابها رو کاملا درک کنی ادامه راه اسونتر میشه برات . ماها یه خانواده مجازی هستیم تو این سایت . پس کمک هم میتونیم کنیم همدیگرو . اینکه کاراموز میشی و حقوق پایینی داره اولش . یه چیز رو فراموش نکن عزیز من . همه چی بستگی به خود ادم داره . کافی زرنگ باشی و فرصتها رو ببینی موفق میشی 

من کلا دبیرستان امتحان نهایی رشته تجربی که دادم تنها درسایی که تویه تخصصی ها 18 به بالا شدن ریاضی و ...

خوبه پس زرنگی عزیزم دیگ.حسابداری هم خوبه پس برات حسابدار همیشه همه جا میخوان

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
بیشتر فکر کنین حرفایی هم که دارین میبینین .نذارین امیدتون و ضعیف کنه . کافی چیزایی رو که گفتم یه مقد ...

تشکر از راهنمایی ارزندتون

مثلا کتاب هاشو از کسی که این رشته رو خونده بگیرم نگاه کنم و بخونم خوبه میتونم تشخیص بدم که علاقه دارم؟

تویه یه سایت روان شناسی دیدم نوشته بود تست mbti و هالند بده که ببینی چه شغلی مناسبته البته رایگان بعضی سایتادارن انجام بدم خوبه؟

[QUOTE=278156658]1.باید مثل رشته کامپیوتر کلاس اضافه برم برای برنامه نویسی و شبکه؟ 2.بعد بدون آشنا و پارتی میشه استخ ...[/QUOTE

بله کتاب عزیز نبوی حسابداری ۱ و بخونین خیلی خوبه . اما مشروط بر اینکه اگر متوجه بعضی از مطالب نشدی برای درکش راهنمایی بگیرین . حتی  اگر احساس کردین راهنماییها و راهکارای رو بدم بهتون بهتر متوحه میشین مشکلی نیست . همونقدری که پیشرفت  رو دوست دارم به همون اندازه مهمه وسیله پیشرفت دیگران هم باشم . 

1.باید مثل رشته کامپیوتر کلاس اضافه برم برای برنامه نویسی و شبکه؟ 2.بعد بدون آشنا و پارتی میشه استخ ...

۱. نیازی نیست . ۲. بله حتما . چون پارتی شما علم و فن شماست . که تمام سرمایه دارها میمیرن برای تخصصت ۳. من هم چنین خصوصیاتی دارم . اگر تصمیم بگیرم چیزی جلودارم نیست . ۴. اتفاقا الان حسابدارهای خانم رو بیشتر استخدام میکنم