2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار پدر شوهرم درسته؟ توی خانواده شما چطوریه این رسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3467 بازدید | 173 پست
عزیزم چقدر یک طرفه و ناآگاهانه به قضیه نگاه میکنی... یعنی منظورت اینه که روز مادر کادویی که عروس برا ...

نخیر میگم اگه دختر به مادرش کادوی روز مادر میده هرچقدر خب پسر هم باید به همون مقدار به مادرش بده جفتشون مادرن نمیشه فرق گذاشت هرکی مادرش براش عزیزه 

اما اینکه خانواده شوهر بخان به دخترشون بیشتر بدن مال خودشونه اختیارش رو دارن 

اما تو نمیتونی به شوهرت بگی من هدیه خوب میخام به مادرم بدم تو کمتر بده اونم مادرشه 

خدایا شکرت
عروس و داماد رو شریک نکنه اوکی... به پسر و دخترش یکسان عیدی بده. اینطوری انگار به داماد داره بیشتر م ...

شما نمیتونی برا کسی تعیین تکلیف کنی گلم انقد سخت نگیر بعضی فرهنگ ها رسم عیدی به دختر .خیلی هم براشون جدیه این رسم . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نخیر میگم اگه دختر به مادرش کادوی روز مادر میده هرچقدر خب پسر هم باید به همون مقدار به مادرش بده جفت ...

وای خیلی دارن زور میگن اخه کی عروسو با دختر یکی میکنه . اصلا دبشون میحاد به دخترشون عیدی زیاد بدن عجبا

وای خیلی دارن زور میگن اخه کی عروسو با دختر یکی میکنه . اصلا دبشون میحاد به دخترشون عیدی زیاد بدن عج ...

والا انگار طلبکارن بگو خودتون پدرمادرتون رو با اونا یکی میکنید 

عروس ماهم همینطوره پررو وحسود 

منم خواهرشوهر دارم مادرسوهرم براش گوشی خرید درصورتی که گوشی شوهرم خراب بود نه حرص خوردم نه ناراحت شدم پول خودش بوده از جیب خودش رفته 

یا میدونم بهشون کمک مالی میکنه خب بکنه منم نهایتا کمتر تحویلشون میگیرم با رفت وآمد میکنم دیگه نمیام ناراحت بشم یا عکس العمل نشون بدم 

خدایا شکرت
والا انگار طلبکارن بگو خودتون پدرمادرتون رو با اونا یکی میکنید  عروس ماهم همینطوره پررو وحسود& ...

دقیقا .قرار نیست چون عروس یه خانواده بشی توهمه چی دخالت کنی .منکه به خانواده شوهر به چشم فامیل دور نگا میکنم به من چه چقد عیدی میدن به دخترشون

والا انگار طلبکارن بگو خودتون پدرمادرتون رو با اونا یکی میکنید  عروس ماهم همینطوره پررو وحسود& ...

معلومه عروستون حسابی نگاه شما رو نسبت به عروس ها عوض کرده بی نظرم شما داری بی منطق تر حرف میزنی مثلا همسر من تا بهش نگم نمیدونه چی بخره برا روز مادر خوبه بگم مثلا من نمیدونم هر کاری دوست داری بکن و خودم برا مادرم مثلا طلا بخرم عمرا اگه مادرشوهری اینو بفهمه و ناراحت نشه .اینطور که شما میگی من وظیفه ای نسبت به مادر شوهر ندارم شوهرم میتونه خودش تصمیم بگیره و بخره منم همینطور

معلومه عروستون حسابی نگاه شما رو نسبت به عروس ها عوض کرده بی نظرم شما داری بی منطق تر حرف میزنی مثلا ...

اتفاقا تو منظور منو نفهمیدی برو پستم رو یکبار دیگه بخون 

منم ریپلای نکن حوصله ندارم توضیح بدم تا متوجه بشی

خدایا شکرت