2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار پدر شوهرم درسته؟ توی خانواده شما چطوریه این رسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3467 بازدید | 173 پست
کاش خواهر شوهرای منم باز نمیکردن. مشکل همینجاس که باز میکنن و مدام هم میگن بابا چه خبره چرا انقدر زی ...

ببین من فکر میکنم دور از جون کرم دارن و عمدا این‌کارو میکنن که بچزوننت

به روی خودت نیار اصلا

بچه ها اگه پدرشوهر از اينا باشه كه پسرشو حسابي تامين ميكنه و به دخترا زياد نميرسه حق داره عيديه خوب ...

پدرشوهر من هیچوقت ما رو تامین نکرده. توی بیماری و گرفتاری هم فقط پسر و عروس رو میشناسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت لال شده بود اونموقع حتما بهشون هم حق داده بود 

یه درصد فکر کن حق بده اونوقت مرد ایرانی نیس که خودم متهم به خاله زنکی شدم ولی الان شش ساله شب یلدا خونه مامانم میرم تا قشنگ حس فرق گذاشتن رو بدونن

هر سال روز دختر پدرشوهرم اینا برای دختر خواهرشوهرم جشن و کادو می گیرن امسال دخترم اولین روز دخترش بود یه زنگ نزدن تبریک بگن ولی بازم برای دختر خواهرشوهرم جشن گرفته بودن و استوری کردن، منم امسال نه روز پدر نه مادر زنگ هم نزدم برای تبریک به شوهرمم گفتم برو بگو شماهایی که بین نوه تون فرق می زیرین نباید از عروس هیچ انتظاری داشته باشین

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
پدرشوهر من هیچوقت ما رو تامین نکرده. توی بیماری و گرفتاری هم فقط پسر و عروس رو میشناسه

متاسفم واقعا بيخيال پدرشوهر اصلا شخص مهم و تاثيرگذاري نيس تو زندگيه ادم بغير از زمان تقسيم ارث البته 😂😂😂

چه حرف قشنگی میزدن🌸 خدا رحمتشون کنه آدمای خوب جاشون تا ابد خالی میمونه خدا رحمت کنه🍃

ممنونم عزیز 

واقعا همین طوره جاشون خالی میمونه خصوصا سر مناسبت ها که میشه مثل عید یلدا محرم  افطاری خوردن  روز مادر تولد هامون بیشتر یادش میوفتیم  هر چقدرم سعی کنیی نمیتونی خوبی هاشونو فراموش کنی 

اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .

واقعا فاز اونایی که میگن خوب دخترشه بیشتر دوستش داره رو نمیفهمم مگه پسرشو دوست نداره همون عیدی رو که سهم پسرس  داره میده به عروسه چرا باید تفاوت باشه 

من نمیگم ارث باید مساوی باشه ولی همیشه از ادمایی که سهم دخترو پیچوندن بدم میاد ولی به نظرم این داستان عیدی اونم تو جمع اصلا ربطی به ارث و این داستانا نداره 

محبتت به عروستو نشون میدی من تو این شرایط باشم دقیقا همون رفتار خودشونو بهشون پس میدم تا حساب کار دستشون بیاد  

من گفتم همچین توقعی دارم؟😐 فقط خواستم کامل توضیح بدم که کلا سالی یه مناسبت رو به ما تبریک و عیدی م ...

اولن که دخترت میبینه ب همه عروسا همونو دادن دوما خب حالا که اینطوره میخای چه کار کنی؟ لابد پاشی وسط جمع بگی چرا ب اونا زیاد دادین؟ اونام احتمالا بگن تو هم برو از پدرت بگیر😐 من نمیگم کارشون خوبه یا بد ولی از کنار بعضی حرفا باید گذشت از هر حرکتی حرف در نیاورد بچه ها هم زیاد ب این چیزا که شما اهمیت میدی اهمیت نمیدن متوجه میشن کادوی اونام مثل بقیه نوه هان ادم باید قدرشناس باشه هرچی که دادن دستشون درد نکنه

همون اینجا نمیان بگن شوهرهای ما دوبرابر خواهراشون ارث میبرن اینقدر از این موضوع ناراحتم واقعا خیلی ن ...

منم خودم با این قانون مخالفم. کاش ارث همه برابر بشه. به قول شما فرقی هم نمیکنه چون شما از طرف شوهر دوبرابر میگیری و از طرف خودت نصف و تهش بازم سر خانمها کلاه رفته. البته به شرطی که خواهرشوهرا هم از خانواده شوهرشون ارث برابر بخوان نه دوبرابر.

منتها شما ارث رو با چندرغاز عیدی مقایسه میکنی؟ پدر شوهرم وصیت کنه ارث برابر باشه من خیلی خوشحال هم میشم تازه و برای بچه های خودمم حتما مساوی تقسیم میکنم. منتها یه قرون دوزار عیدی فقط فرق گذاشتن رو به چشم ادم میاره که ببین من دخترم برام با ارزشتره... خب همه میدونن طرف دخترشو بیشتر دوس داره اما جلوی روی طرف؟ مثل اینه من روز مادر هم مادرمو دعوت کنم هم مادرشوهرم. بعد جلو جمع به مادرشوهرم جوراب بدم به مادرم طلا و بگم معلومه من مادرمو بیشتر از تو دوس دارم!

بحث دوست داشتن نیس که معلومه که آدم بچه خودش رو بیشتر دوست داره بحث محبته  نباید فرق گذاشت چون ...

دخترمنم عید اولش بود اومد دیدنش پدرشوهرم چیزی نداد بابام300 داد بهش پدرشوهرم100تومن داد ماتو راه پله بودیم که بریم دیدم خواهرشوهرام دارن جرش میدن بدبختو

اصلا به قول دوستمون بحث ارث با این یه قرون دو زار عیدی فرق داره ادم حس غریبه بودن بهش دست میده روز اول عیدی اگه فرق بزارن مخصوصا اگه خانواده خودت دختر و عروس و به یه چشم ببینن

مثل این میمونه که استارتر روز مادر مامان و مادرشوهرشو دعوت کنه به همراه بقیه به مادرشوهرش صد تومن بده به مامانش پونصد تومن اون موقع هم حق میدید دیگه میگید عروسه دخترش نیست🤣 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند