2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار پدر شوهرم درسته؟ توی خانواده شما چطوریه این رسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3467 بازدید | 173 پست
دقیقا این حرکت خیلی درستیه اگر زمانی بخواد به عروسی یا دختری بیشتر بده کسی متوجه نمیشه دلخوری هم پیش ...

اره تا حالا هم مشکلی پیش نیومده

مادرشوهر من سواد نداره ولی خیلی زن روشنیه

مدیره بیشتر دعواها رو تو‌نطفه خفه کرده با مدیریتش

حتی پارسال که اولین عید بچه های من بود و ان ای سی یو بستری بودن سه تا پاکت عیدی به همسرم داده بود بیاره بیمارستان😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدرشوهرتو نوبره😂 پدرشوهر من هفته گذشته برد بهمونو بیرون لباسای عید دخترمو که 1 تومن شد خرید گف عید ...

شانس مائه خواهر دیگه!!ماهم با همون ۵۰ تومن دو تا چیپس میخریم، دلت بسوزه🤣🤣🤣🤣

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
پس عروس هم نباید روز پدر یا مادر تبریک و کادو بده چون پدرمادرش نیستن که!!!  موقع مریضی عروس وظ ...

دقیقا همینه مشکل. ما روز پدز و مادر باید بریم دست بوسی وگرنه ناراحت میشن. نه تنها روز پدر و مادر که عید قربان هم باید گل بگیریم چون حاجی اند. منتها اینا فقط یه عید یاد ما هستن که اینم این مدلی

به شما مربوط نمیشه واقعا عیدی دختراش .... عیدی یه چیز دلی هست اینکه به نوه هاش یکسان میده رو خوشحا ...

همون اینجا نمیان بگن شوهرهای ما دوبرابر خواهراشون ارث میبرن اینقدر از این موضوع ناراحتم واقعا خیلی ناعادلانه اس باید این قانون عوض بشه این برای چندصد سال پیش بود که عروس میرفتو با مادرشوهر زندگی میکرد کارهاشو میکرد پسر هم کار میکرد کمک خرج پدرش بود نه الان که از هرطرف به پسر خونه میدن ماشین میدن کمک مالی میکنن تازه ارث هم دوبرابر میشه ان شاءالله قانون عوض بشه برای همه یکسان منم عروسم برای فرقی نمیکنه خواهرشوهرم برابر با شوهرم ارث ببره همونطور که دوس دارم برادرمم اگه ارثی میخاد ببره با من مساوی باشه 

خدایا شکرت

چند سال پیش شب یلدا پدرشوهرم جلوی روی من و پسرم به خواهرشوهرم دخترش کادو داد بعد نکرد یه جفت جورابم به پسرم بده پسرم با حسرت نگاه می کرد اومدم خونه ام براش اسباب بازی خریدم و دیگه هیچ شب یلدایی نرفتم خونه پدرشوهر

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
همین که اگر خواسته فرقم بزاره طوری گذاشته وه کسی متوجه نشه کار قشنگی کرده یعنی حداقل ظاهرا احترام عر ...

منم ب جاریم همینو میگم ولی اون اهل کند و کاوه و ب قول خودش زرنگه و میخواد ته همه چیو دربیاره. ی بارم سر عیدی دعوا راه انداخته قبل اومدن من😑

خیلی فرق داره تو ازجیب شوهرت کادو میگری نمیتونی فرق بزاری ایشون از جیب خودش داره به بچه هاش بیشتر می ...

از جیب شوهرم؟ شما خانمی خودت؟ منم دارم هرچی توان دارم توی خونه ی همون شوهر خرج میکنم و بچه شو بزرگ میکنم. مگه من غذا میپزم یا بچه میارم و بزرگ میکنم فقط مال خودمه که پول شوهر مال خودش باشه؟

برو خداتو شکر

به من که هیچی ندادن 

تازه 

پارسال عید گفتن پول نقد بگیرین 

سوپریه دزد بود دستگاه پوز نکشید گفت به کارتم بزنین منم حماقت کردم با موبایل بانکم زدم اونم گفت پول نیومد به کارتم رسید تراکنش رو هم نشون دادم ولی قبول نکرد گفت ساختگیه😑

بعد رفتیم جلوتر شوهرم اشتباهی بجای اینکه از کارت پدرش پول بکشه از کارت من 100 تومن کشید

بعدم هرکاری کرد نتونست از کارت پدرش به من انتقال بده 

خلاصه که من پارسال عید 300 بهشون دادم😖🙁 

پدرشوهرمم جلو چشمم اون 100 تومنو داد به بچه جاریم... منو جاریمم با هم قطع رابطه ایم 

قشنگ داشتم آتیش میگرفتم🤯🤯

یه دعوای حسابی هم با شوهرم کردم سر این قضیه😅

آهان یادم رفت بگم من سال دومی بود که تو عقد بودم😏

سال اول هم به بچه های جاری بزرگه که دوتا بودن نفری 50 داد به بچه جاری وسطی که یه دونه بود 100 داد که مثلاً به قول خودشون فرق نذاره بعد به من 50 داد! خب اگه میخواست فرق نذاره بین پسراش به من هم باید 100 میداد😏

پارسال شوهرم هرچی به پدر و مادرش گفت عیدی بدین یه ده تومنی هم دستش ندادن😏

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
استارتر بگیر و تشکر کن دیگه عیدی هم میدن یه چی طلبکار نباشین چرا ب من ال شد ب اون بل شد کادوی جاریت ...

من گفتم همچین توقعی دارم؟😐

فقط خواستم کامل توضیح بدم که کلا سالی یه مناسبت رو به ما تبریک و عیدی میدن اونم اینطوری... کاش کلا نمیدادن به هیچکس تا اینطوری بدن.

منم بچه دارم فردا مثل دختر جاریم بزرگ میشه میگه عه چرا عیدی مادر من ۲۰۰ مال عمه ۷۰۰؟ بچه ها که درکی ندارن از دنیای عروس و خانواده شوهر...توی دلش میگه مادر منو حتما دوس ندارن.

توی خلوت برای دخترشون گاو سرببرن نوش جونشون ولی توی جمع ۳۵ نفره نباید فرق بذارن

اره تا حالا هم مشکلی پیش نیومده مادرشوهر من سواد نداره ولی خیلی زن روشنیه مدیره بیشتر دعواها ...

واقعا دمش گرم دقیقا حرفی که زدی درسته آدم روشن فکریه  مادر شوهر منم همین طور مهربون با محبت بود برای هرکسی صدتا کار میکرد ولی هیچ کس خبر دار نمیشد براش عروس و پسر و دوماد و دختر تو رفتار یکی بود میگفت درسته  ادم بچه خودشو بیشتر دوست داره ولی دختر و پسر مردمم با هزار آرزو میان تو خانه آدم باید احترامشون حفظ بشه  خدا رحمتش کنه دوساله فوت شده  این قدر خوب بود که جای خالیش خیلی خیلی زیاد حس میشه 

اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .
پدرشوهر من به همه پاکت میده ولی معلوم نیس واسه هر کی چقدره؟ جاریم میگه ب دخترا زیادتر میده. الله اعل ...

کاش خواهر شوهرای منم باز نمیکردن. مشکل همینجاس که باز میکنن و مدام هم میگن بابا چه خبره چرا انقدر زیاد....

واقعا دمش گرم دقیقا حرفی که زدی درسته آدم روشن فکریه  مادر شوهر منم همین طور مهربون با محبت بود ...

چه حرف قشنگی میزدن🌸

خدا رحمتشون کنه آدمای خوب جاشون تا ابد خالی میمونه

خدا رحمت کنه🍃