2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار پدر شوهرم درسته؟ توی خانواده شما چطوریه این رسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3467 بازدید | 173 پست
والا قربون آدم چیز فهم 😉👌

به خدا اکثرا به پسر تو خونه دار شدن ماشین دار شدن شغلش طلا براعروس وفلان کمک میکنن .دیگه یه عیدی پدرا به دختر میدن اونم به عروس خانم برمیخوره .خوب پدر حامیه دختر بایدم بیشتر عیدی بده

حب طبیعی هست دختراشچ بیشتر دوست داشته باشه...از نظر من ب عروس جماعت هر چقدر خوبی کنی متاسفانه نیمفهم ...

طبیعیه منم درک میکنم این موضوع رو. به خانواده شوهر هم هرچقدر خوبی کنی میگن از جیب پسرمونه و وظیفه ی عروس میدونن. ولی خب جلوی روی اون همه دختر و عروس و نوه قشنگه اینکار؟

شما فکر کن یه نوجوونی و میبینی پدر بزرگت بین مادرت و عمه ت فرق میذاره. ناخودآگاه ناراحت میشی چون بچه ها نه درکی از روابط عروس و مادرشوهری ندارن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صدبار گفتم که من توقع عیدی حتی از پدر خودمم ندارم. بعدم به ۲۰۰ تومن چی میدن که من توقع کنم و خودمو ک ...

چرا نباید فرق بزاره؟؟ اون دخترشه از پوست و گوشت خودشه چرا باید اندازه اون ب شما بده من نمیفهمم دوس داره میده دیگه دخترشه وظیفشه تا حدودی ولی دیگه شپا عروسشی

تولد بگیر براش تو خونه پدر شوهرت چی میشع کیک بخرید همه باهم بخورید

خودشون اهل این چیزا نیستن اما انتظارم دارن که اونجا باشیم حتما،وگرنه خونه پدرم باشیم میتونیم بهترین روز بر خودمون خلق کنیم 

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
معلومه که نیستن... خانواده خودم کجا و خانواده شوهر کجا... حرف من اینه که جلوی بقیه صورت خوشی نداره ...

عزیزم بیخیال من تک عروسم نه جاری نه خواهر شوهری نه بچه ای ن تو چند سال نامزدی بهم عیدی دادن نه الان ک عروسی کردم مهمم نیس چون همسرم عیدیمو میده

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎

بچه ها من چقدر چیزم که از هیچی خانواده همسرم خبر ندارم حتی مسائلی که به من و زندگی مام ربط داره😭😭😭

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
طبیعیه منم درک میکنم این موضوع رو. به خانواده شوهر هم هرچقدر خوبی کنی میگن از جیب پسرمونه و وظیفه ی ...

ن هیچ ناراحتی ای هم نداره بچه شماام میبینه باباش ب اون مثلا ۵۰۰ تمن عیدی میده ب بچه فامیل ده تمن اینو خودش میفهمه

پدرشوهر من به همه پاکت میده ولی معلوم نیس واسه هر کی چقدره؟ جاریم میگه ب دخترا زیادتر میده. الله اعل ...

همین که اگر خواسته فرقم بزاره طوری گذاشته وه کسی متوجه نشه کار قشنگی کرده یعنی حداقل ظاهرا احترام عروس و نگه داشته 

اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .
به خدا اکثرا به پسر تو خونه دار شدن ماشین دار شدن شغلش طلا براعروس وفلان کمک میکنن .دیگه یه عیدی پدر ...

دقیقا

وقت مشکل و مریضی هم دختر دلسوزتره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها اگه پدرشوهر از اينا باشه كه پسرشو حسابي تامين ميكنه و به دخترا زياد نميرسه حق داره عيديه خوب به دختراء بده عروسم نبايد گله كنه چون در طول سال داره مرتب از جيب پدرشوهر تغذيه ميكنه اگرم كلا پدرشوهر به كسي كمك نميكنه و بچه ها همه مستقلن وظيفشه به همه يكسان بده و تخم نفاق پخش نكنه با تچكر

جان من ؟! شوهرت تک فرزنده ؟!  وضع باباشم خوبه ولی واسه شما خرج نمیکنه ؟!

بخدا!!تازه سرطان پیشرفته هم داره، یکسال پیش دکترا گفتند دو ماه زنده ست ولی هنوز که اوکیه!واسه خودشم خرج نمی کنه ها!کلا خسیسه و البته سر همین نبخشیدنش خدا ازش بیشتر داراییهاشو گرفت وگرنه الان فقط ۶ تا خونه داشت.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
پس عروس هم نباید روز پدر یا مادر تبریک و کادو بده چون پدرمادرش نیستن که!!!  موقع مریضی عروس وظ ...

باهر هرکس بایدمثل خودش رفتار کنی آدم خودش باید به خودش ارزش قائل شه قطعا عروسم اونارو پدرومادرخودش نمیدونه چون استارترم گفت ازاین که مبلغو تو جمع گفتن ناراحت شده

بحث دوست داشتن نیس که معلومه که آدم بچه خودش رو بیشتر دوست داره بحث محبته  نباید فرق گذاشت چون یکی دختره و یکی پسرشه، بخاطر پسرش هم شده نباید فرقی بزارن، پدرشوهرم بین نوه ها هم فرق می زاره مثلا به بچه من به زور ده تومن میده به بچه خواهرشوهرم یه دست لباس می گیره، بعدش میگن چرا بچه از ما فراری حتما ننه اش یاد داده نمیگن که لامصب تو تخم کینه تو دل نوه هات میکاری

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
طبیعیه منم درک میکنم این موضوع رو. به خانواده شوهر هم هرچقدر خوبی کنی میگن از جیب پسرمونه و وظیفه ی ...

نه حرفت درست نیست عزیرم .همیشه به دختر عیدی بیشتر میدن پدرها ناراحتیم نداره .میخوان مثلا یه جوری جبران کنن برادختر عزیزم رسمه