2777
2789
عنوان

نذر صلوات هدیه به چهار ده معصوم

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 36 پست
من ۱۰تا

ای خدا خودت بیشترین منفعت و خیر و خوشی رو نصیبش کن،خودت بهترین اجابت و بهترین حاجت روایی رو در مقابل نیتش بهش عطا کن

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
14تا💚 التماس دعا

انشالله خدا خودش بهترین ها رو نصیبت کنه از این تاپیک و بیشترین خیر و بیشترین منفعت رو ببری،الهی خدا تحولات بسیار خوش و خیر و شیرین و نیک در زندگیت رقم بزنه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم الهی بهترین اجابت و حاجت روایی در مورد نیتت خدا نصیبت کنه الهی که رضایتی از ته دل و شادی ای ...

ای جانم عزیزدلم چقدر من انرژی مثبت گرفتم از خوندن پستتون .مرسی فداتشم‌.انشالله هر چی از خدا میخوای بهتون بده سلامت باشی و لبت خندون مهربون 🌹💕

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹
انشالله خدا خودش بهترین ها رو نصیبت کنه از این تاپیک و بیشترین خیر و بیشترین منفعت رو ببری،الهی خدا ...

ای جانمممم😍😍😍

ممنونم از دعای بسیار زیبات 

دلت شاد لبت خندان حاجت روا بشی انشالله😍😍😍😍💖💖💖💖صلوات به نیت شما هم فرستادم

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
ای جانمممم😍😍😍 ممنونم از دعای بسیار زیبات  دلت شاد لبت خندان حاجت روا بشی انشالله😍😍😍😍💖 ...

ممنونم مهربونم 

الهم صلی علی محمد و آل محمد 💖

الهم عجل لولیک الفرج 💖

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💖

❤😍

دست گلت درد نکنه که شرکت کردی و دوستان رو هم تگ کردی الهی عاقبتت بخیر الهی همه حاجت روا 

@fatti900     @درخت_الماس     @elahe_aab_1994     @zahram882 ...

عزیزم سه صلوات میفرستم برای حاجت روایی استارتر و عزیزان مد نظرش و هممون ممنون که تگم کردی❤

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ اقایون درخواست دوستی ندن🚫
ای خدا خودت بیشترین منفعت و خیر و خوشی رو نصیبش کن،خودت بهترین اجابت و بهترین حاجت روایی رو در مقابل ...

الهی امین  مرسی از دعای قشنگت خیلی محتاجم به دعا😔😔😔

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
عزیزم سه صلوات میفرستم برای حاجت روایی استارتر و عزیزان مد نظرش و هممون ممنون که تگم کردی❤

ممنونم گلم الهی خدا اجرت رو جوری بده که بالاتر از تصورات حقیر من و تصور هممون گلم الهی بهترینها نصیبت 

@fatti900     @درخت_الماس     @elahe_aab_1994     @zahram882 ...

ممنونم گل زیبا

الهی غرق خوشبختی بشی و دل مهربونت هیچوقت غم و غصه نبینه

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
دست گلت درد نکنه که شرکت کردی و دوستان رو هم تگ کردی الهی عاقبتت بخیر الهی همه حاجت روا 

خواهش میکنم عزیزم 

شما هم حاجت روا بشید😍😚

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹