2777
2789

میخوام کم کم برای نی نی ام وسایل بگیریم 

بچه بزرگترم خبلی نمیخوام ناراحت بشه و آسیب ببینه و حس حسادتش رو بشه...

با ی روانشناس هم نوبت مشاوره گرفتم گفتند به این بزرگتره بیشتر باید توجه کنی چون اون کوچولو که بدنیا بیاد اون متوجه نیست ولی این حس میکنه 

باردار ک شدم براش ماشین کنترلی گرفتیم که بگیم از طرف نی نی جدیده براش کادو آورده 

اما تا میفهمه چیزی برای نی نی بخواهیم بگیریم لج میکنه 

خیلی باباش و من باهاش صحبت میکنیم دوست دارم اینم مثل ما خوشحال باشه 

راهکاری و تجربه دارید لطفا بگید 

چه کارها کردید فرزند اول کمتر آسیب ببینه 

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تجربه منه اولی باید حضور فرزند دیگه را قبول کنه و بپذیره .اینکه هرچیزی میخری برای اونم بخری نوعی باج دادنه و تا کی میخوای ادامه بدی 

ناخوداگاه حس حسادتش تحریک میکنی 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
تجربه منه اولی باید حضور فرزند دیگه را قبول کنه و بپذیره .اینکه هرچیزی میخری برای اونم بخری نوعی باج ...

خب برای ی بچه سه ساله باید کمی سخته دلم نمیخواد آسیب ببینه

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌
لج و حسادت عادیه و برای رشدشون خوبه به دنیا هم که بیاد، تا یه مدت خیلی اذیت میکنه فقط خودتو بزن به ...

اره تجربه اولمه 

فرزند شوهرم هست اولی 

دوست ندارم آسیب بخوره

بهترین کارو میکنی

ما رفته بودیم مهمونی یارو ۳ تا بچه داشت واسه بچه وسطی رفته بود نون خامه ای خریده بود داد دستش بچه وسطی هم لوس به خواهر برادراش نداد کسی هم دست میزد جیغ میزد ننه باباشم لبخند میزدن میگفتن اشکال نداره این وسطی پسر اینا دخترن دختر اخر میره شوهر میکنه وای دلم می خواست خفش کنم

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)
خب برای ی بچه سه ساله باید کمی سخته دلم نمیخواد آسیب ببینه

درسته 

اولا حس حسادت یه چیز درونیه بعضی بچه ها دارن بعضی ها کمتر 

و اینکه شما یه هدیه بخر توجه کافی بکن ولی باج اضافه نده 

۳سالشه کم کم میپذیره 

اتفاقا چون سنش کمه خیلی بهتر فرزند دوم قبول میکنه 

پسر من ۲سال و نیمه خیلی راحت حضور خواهرش پذیرفت و البته کادویی که نینی از بیمارستان براش اورد هیچوقت باهاش بازی نکرد😂😂😂انقدر اومدن دیدنم به همه کفت اینا این از بیمارستان اورده و با کمال میل میداد بقیه بازی کنن تا خراب شد😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

دخترم ۶ سالش بود خودش بم گفت آجی می‌خوام همه هم بازی دارن من ندارم. باردار که شدم به معنای واقعی بال در آورد از خوشحالی وقتی که فهمیدیم پسره یکم ناراحت شد دنیا که اومد شد جونش خیلی بهم وابستن الان پسرم دوسالشه تمام وقت خواهرش پر کرده 

اول تا آخر بچه ها حسادت رو دارن هیچ کاریش نمیشه کرد فقط موقع شیر دادن اگه شیر خشکی باشه با کمک اون انجام بده اگه میخوای پوشک عوض کنی لباس عوض کنی به اون بگو برات بیاره بعد به کوچیکه بگو ببین چقدر دوستت داره بهم کمک می‌کنه که بهت رسیدگی کنم شاید اینجوری حس حسادت به مسولیت پذیری تغییر کنه

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
بهترین کارو میکنی ما رفته بودیم مهمونی یارو ۳ تا بچه داشت واسه بچه وسطی رفته بود نون خامه ای خریده ...

وای الهی 😔😔 خیلی ستمه گناه دارن بخدا 

منم خیلی باهاش دوستم باهم که میریم پارک براش توضیح میدم‌و میگم باباش همش بهش میگه تو عزیزدلمون هستی 

خیلی نوازشش میکنه بهش میگم تو داداش بزرگشی گلی آقایی 

خوبه ولی گاهی اوقات لجهای عجیب داره اصلا حیرون میمونیم

دخترم ۶ سالش بود خودش بم گفت آجی می‌خوام همه هم بازی دارن من ندارم. باردار که شدم به معنای واقعی بال ...

مرسی از تجربتون 

خدا نگهشون داره سلامت باشند

درسته  اولا حس حسادت یه چیز درونیه بعضی بچه ها دارن بعضی ها کمتر  و اینکه شما یه هدیه بخ ...

عززززیزم🤩🤩🤩🤩🤩