2777
2789
خوب ایشون یه دختر داره بچه ها ولی گاهی ما خودمون به دیگران اجازه میدیم تو زندگیمون سایه بندازن بس که به سازشون میرقصیم و نظراتشون برامون مهمه من اگه همچین خانواده شوهری داشتم اتفاقا دعا میکردم حتما دختر بشه تا کونشون بسوزه بچم رو هم دوست نداشته باشن که به سمت خودشون بکشونن و بیفرهنگیشون رو یاد بچم بدن
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا زندگی رو سخت میکنی ؟ دلتنگ کسی شدی ؟ ... زنگ بزن❤ میخوای کسی رو ببینی ؟ ... دعوت کن💚 میخوای بقیه درکت کنن ؟ ... توضیح بده💛 سوالی داری؟ ... بپرس💜 چیزی میخوای ؟ ... برو دنبالش💙 از چیزی خوشت میاد ؟ ... حفظش کن💗 از چیزی خوشت نمیاد ؟ ... ترکش کن❤ عاشق کسی هستی ؟ ... بهش بگو💛 ما فقط یکبار زندگی میکنیم سخت نگیر , ساده باش !💋
خب وقتی انقدر براتون مهمه چرا همینجوری حامله میشین به شوهرت بگو دست کن جیبت یکم خرج کن اگه پسر میخوای با دعا و ثنا که کروموزوم تغییر نمیکنه
نگران فردا نباش خدا از قبل، آنجاست. ..
2810