2777
2789
عنوان

نی نی یار برات متاسفم

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 39 پست
در رابطه با مسمومیت دانش آموزا که این روز ها همه ازش خبر دارید.. اگه دختراتون رو مدرسه نفرستید چی م ...

زمان پهلوی هفتاد درصد زنان و دختران بیسواد بودن ولی الان شصت درصد از معلم ها زن و هفتاد درصد از دانشجویان دختر هستن...مسبب این مسمومیت ها رو هم برو از توئیت های دو سه ماه پیش اون طرفی ها که از خرابکاری شرافتمندانه حرف میزدن پیدا کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راجع به مدرسه رفتن بچه هامونم نمیتونیم حرف بزنیم پس راجع به چی حرف بزنیم؟

درمورد حس ششم 

شوهرم زد کشتم 

اون ب این خیانت کرد این ب اون 

مادرشوهرم گفت چرا ترشیات کپک زده 

چشم جاریم کور کردم 

فقط همینا🙂🤌🏿😂😂😂😂😂😐😐😐😐 

تازه پربازدیدم میشع🚶🏿🙂🤌🏿

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
زمان پهلوی هفتاد درصد زنان و دختران بیسواد بودن ولی الان شصت درصد از معلم ها زن و هفتاد درصد از دانش ...

پهلوی 45 سال قبل بود نکنه توقع داشتی بعد ۴۵سال همین مدرسه و دانشگاهم نباشه عحب لطفی در حقمون کردن😅😅

زمان قاجار چقد بود تناسب بزن شاید متوجهه بشی

مشکل اینجاست که محمدرضا پهلوی زنان رو آدم حساب نمیکرد که اصلا بخواد به فکر تحصیل شون باشه...نظر توهین آموزش در مورد زنان رو برو کلیپش رو ببین که با خبرنگار خارجی مصاحبه کرده

پهلوی 45 سال قبل بود نکنه توقع داشتی بعد ۴۵سال همین مدرسه و دانشگاهم نباشه عحب لطفی در حقمون ...

به هر حال با توجه به آدم حساب نشدن زنان در زمان پهلوی و به قول شاه خدا بیامرز یا نیامرز ، خانم ها فقط ابزار جنسی مردان هستن ؛ اگه پهلوی هنوز بود شاید شما هم جزء همون هفتاد درصد زن بیسواد بودی و نمیتونستی این چیزایی که الان تایپ کردی رو تایپ کنی

به هر حال با توجه به آدم حساب نشدن زنان در زمان پهلوی و به قول شاه خدا بیامرز یا نیامرز ، خانم ها فق ...

دقیقا. همون موقعا هم تویه غرب کلی دانشگاه بو د و زنا مشغول تحصیل اینجا ام شاهش میگفت زنا به درد اشپزی میخورن فقط هر چی از دهنش در اومد نثارشون کرده

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)