2777
2789
اگه وعده نمیدادن وظیفه نداشتن ولی چون وعده دادن باید عمل میکردن، حق با شماست البته من باشم قطع رابط ...

منم دارم همینکارو میکنم منتها زنگ میزنه به این و اون گریه و زاری که من مریض شدم از کربلا اومدم مهمون داشتم عروسم یه زنگ نزد یه نگفت کمکی چیزی نمیخوای؟ پسرمم جادو کرده اونم از ما دور کرده

۲۷ سالگی اگه زود بوده ببخشید دیگه من هول بودم حتما

داداش دوستم ۲۰ سالشه 

از ۱۳ سالگی کار کرده پدر و مادرش ریالی ازش پول نگرفتن باورت میشه ماشالله از یه جوون۳۰ ساله برنده تره 

خرج عروسی و طلا و پول جهیزیه که قراره بخره فراهمه

حالا قراره بعد سربازیش باوام و قرعه کشیاش خونه هم بخره دوستم میگه یعنی باباش اجازه نمی‌داد پسرش یه نوشابه برا خونه بخره ...گفته الان برا خودت جمع کن که بعدا از من توقع نداشته باشی !!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دارم همینکارو میکنم منتها زنگ میزنه به این و اون گریه و زاری که من مریض شدم از کربلا اومدم مهمون ...

هیچ اهمیتی نده، کاری که میدونی درسته انجام بده

یه جا بیخیال میشه 

باور کن اگه تو سرکار میرفتی مجبورت میکردن حقوقتو بدی به شوهرت چون که زن که عقل نداره نمیفهمه چیکار ک ...

قربون دهنت یه مدت از سر نداری سرکار هم میرفتم تا بچه دار شدم دیگه نرفتم. همون موقع هم روزگارم سیاه بود. میگفتن تو میری سرکار شام و نهار شوهرت هم دیر میشه به خونه ت هم نمیتونی خوب برسی پس پولاتو باید بدی شوهرت

توقع دارن دیگه... یه سال عید هیچکس از فامیل شوهرو مادرشوهرم نیاورد خونه ی ما... گفت شما آجیل نخریدید ...

ول کن بابا  باز به همت شما که پشت همسرت وایسادی که درسشو ادامه داده 

وگرنه مگه خودشون چه کردن !!

هیچ بچه و عروس و دومادی نباید انتظار مالی از پدر و مادر داشته باشه ...

تو بگو طرف ده تا خونه داشته باشه مگه باید به بچه بده . بچه خودش کار کنه زحمت بکشه بدست بیاره ...عروس پس انداز کنه سختی بکشه .اون پدر و مادر هم ی روز با کلی سختی و زحمت و پس انداز ثروت بدست اوردن

مستقل باش و انتظار نداشته باش تا در ارامش باشی

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش .