2777
2789

۸ سال پیش اومدن خواستگاری من. از اقوام دور بودن و تا حدودی میشناختیمشون. شوهرم اون موقع دیپلمه بود و پیش باباش کار میکرد و هرچی کار کرده بود معلوم نیس چی شده‌ بود. توی خواستگاری و بله برون جلو اون همه آدم گفتن ما یه خونه داریم که میخواهیم بدیمش به پسرم. شوهرمم فکر میکرد راست میگن قراره اون خونه مال ما باشه‌. تازه ساخته بودنش و هنوز سند ایناش اماده نبود. یه مدت عقد موندیم که داشت طولانی میشد. یه روز مادر شوهرم اومد خونه بابام گفت ما عروسی تونو بگیریم فعلا برید مستاجری تا خونه جور بشه. من راضی نبودم اما بزرگترا گفتن خوب نیس نامزدی طولانی و رفتیم مستاجر تا همین الان.... اون خونه رو معلوم نیس چیکار کردن. گفتن فرختیم بدهکار بودیم. شوهرمم چندبار باهاشون بحثش شد فحش های زشت بهش دادن.

همون سال اول شوهرم از باباش کارشو جدا کرد چون کلا برای هیچی کار میکرد. خودم براش یه شرکت رو پیدا کردم و کمکش کردم لیسانس گرفت. الانم همونجاس منتها با حقوق ۷ تومن. داره دنبال یه جا بهتر میگرده‌. تازه مدرکشو گرفته وامیدورم یه جا بهتر پیدا کنه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان میان میگن خانوادش وظیفه ای نداره به شما کمک کنه 

ولی من بودم خونه به نام شوهرمم میشد رضایت نمیدادم باید مهریه من میشد😂😂😂

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈

ولی خدا رو شکر کنین که شوهرتون عقلش سرجاشه میشد تو همین شرایط باشی و شوهرتم طلسم کنن طرف اونا باشه

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈

منتها چقدر سختی کشیدم تا درس بخونه. روزایی بود که پول کرایه نداشتیم. یه روز مادرشوهرم اومد خونه مون سر زده‌. هیچی نداشتم پذیرایی کنم.گفتم شرمنده میوه اینامون تموم شده. یه کمم از گرونی صحبت کردیم به من گفت پول تو برکت نداره وگرنه فلانی هم اندازه شما حقوق میگیره ماشین هم خریده. زن باید جمع کن باشه وگرنه مرد که صبح تا شب سرکاره

خب مگه بخاطر خونه شما زنش شدی یه حرفی زدن عملی نشده طلبکار که نمی توان شد.

مشکل فقط خونه نیس... اینا حتی اجازه نداده بودن شوهر من درس بخونه. یه بار ازش نپرسیدن شهریه دانشگاه میتونی بدی با زن و بچه یا نه؟

فکر کن تا ۲۷ سالگی فقط برا باباش کار کرده بود. چطور انتظار نداشته باشم؟

نمیخوان خونه بدن بهتون مگه زوریه؟ . والا به ماهم یه هزاری نداد کسی .زندگیمونو میکنیم . خودتون تلاش ...

منم نگفتم مجبورشون کنیم. ادمی که انقدر بد ذاته که به راحتی دروغ میگه رو معلومه نمیشه کاریش کرد. عنوان منو نخوندی مگه؟

من یه مدته رابطه مو خیلی کم کردم باهاشون چون جای اینکه من طلب کار باشم اونا از من طلبکارن. الان هرجا میشینن میگن عروسمون بی ادبه مریض شدیم سر نزد زنگ نزد... مهمون داشتیم نیومد کمک کنه و...