2777
2789
عنوان

لطفا برام دعا کنید اومدم تععین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 338 پست
دیگه نمیدونم بخدا چی باید بگم به یکی کلا نمیده مثل من به یکی هم میده لیاقت نداره .اخه مگه گل دختر چشه .انشالله بچت پسر باشه
رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزان یه کم ملاحظه دل شکسته دوستمون رو بکنیم هیچ کدوم تو زندگی دیگری نیستیم همدلی نمیکنیم حداقل آزار هم ندیم😔
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر بد . من اینارو میخونم خیلی شرمنده شدم.من عاشق پسر بودم.شوهرم و خانواده خودم دختر.خانوادش هم فقط سلامتی مهم بود واسشون. ولی من همش میگفتم خدایا باید بهم پسر بدی من از دختر بدم میاد.الان که پسر دارم . همش میگم جفتشون پاره ی تن ادمن. مگه میشه موجود به این شیرینی رو دوس نداشت. واقعا احمق بودم اینارو میگفتم.خدا واقعا در برابر ما ادما خیلی صبوره که امثال منو سنگ نمیکنه
دلسا عجب دلی داری. من بودم نمیزاشتم رنگ دخترمو ببینن. البته مادر شوهر من هم همین کار رو کرد. بعد شوهرم گفت بریم یه جعبه شیرینی بخرم ببریم خونه مامانم. گفتم نه که خیلی تبریک هم گفتن.
یکی از فامیلامون هم دوتا دختر داشت بعد خانمه تو سن چهل خورده ایی اقدام کرد به نیت پسر باز هم دختر شد حالا انقدر سختشه اخه دوتا دختراش شوهر کردن اون اخریه فقط هشت سالشه میگه سختمه بزرگ کردن و دوباره سر و کله زدن با بچه
ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
حتماداره به شدهرش زنگ میزنه ایشااله
توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
صدف شایعه پراکنی نکن ازکجامیدونی
توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
ولی خدایی آدم ته دلش یه جنسیتی رو بیشتر دوست داره مثلا خود من و شوهرم دختر دوست داریم رژیم دختر هم گرفتیم. الان دوقلو باردارم. دلم میخواد دوتاش دختر باشه ولی پسرم شد ناشکری نمیکنم ولی اینکه دیگرون جنسیت بچه تو براشون مهم باشه مسخره اس
دلــــخوش بــــه سکــــــــــــــــــــــــــــوتـــم!!!
2810